Video

Το πιο “καμένο” τηλεφώνημα στην Ελληνική τηλεόραση έγινε στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά

Το πιο “καμένο” τηλεφώνημα στην Ελληνική τηλεόραση έγινε στην εκπομπή του Τάκη Τσουκαλά
Για άλλη μια φορά ο Τάκης Τσουκαλάς ήρθε αντιμέτωπος με έναν ακροατή που έχει τα θέματά του.

Ο Τάκης Τσουκαλάς έχει γίνει γνωστός για την αγάπη του στον Ολυμπιακό. Ωστόσο μεγάλος μέρος της δημοτικότητάς του οφείλλεται στην εκπομπή που παρουσιάζει επί σειρά ετών. Κατά καιρούς έχει κάνει κάποια διαλείμματα, αλλά τα τελευταία χρόνια παραμένει πιστός στο ραντεβού του. Στο πλευρό του βρίσκεται πάντα ο καλός του φίλος και κουμπάρος του, Άκης Βαρδαλάκης.

Σε όλα αυτά τα χρόνια από τις τηλεφωνικές γραμμές της εκπομπής έχουν περάσει πολλά μαργαριτάρια. Υπάρχουν ακροατές που πήραν τηλέφωνο για να μιλήσουν για τον Ολυμπιακό, ενώ άλλοι για να προκαλέσουν την αντίδραση του παρουσιαστή. Οι δεύτεροι έχουν ακούσει το γνωστό “Άντε γεια” με συνοπτικές διαδικασίες. Ωστόσο έχουμε ακούσει και κάποια περίεργα τηλεφωνήματα.

Δεν είναι λίγοι οι ακροατές που πριν πάρουν τηλέφωνο έχουν κατεβάσει μερικά ποτηράκια. Άλλοι απλά προσπαθούν να το παίξουν τρελοί. Τον τίτλο του πιο “καμένου” τηλεφωνήματος το διεκδικούν πολλοί. Ο νικητής είναι ένας τηλεθεατής που κάλεσε τον Τάκη και τον Άκη σε μια από τις πρόσφατες εκπομπές. Για την ακρίβεια ο συγκεκριμένος έφερε στα όρια του τους παρουσιαστές.

Τα διάφορα «Ίου-Ίου-Ίου» του έδωσαν, δικαίως, το παρατσούκλι της σειρήνας, ενώ επάξια μπαίνει στην…κλήρωση για το πιο μεθυσμένο τηλεφώνημα ever. Εκτός κι αν έκανε πλάκα, όπως ίσως μαρτυρούν τα γέλια στο τέλος του βίντεο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Λίγα λόγια για τον Τάκη Τσουκαλά

Ο Τάκης (Παναγιώτης) Τσουκαλάς (Σπάτα Αττικής, 22 Μαρτίου 1958) είναι Έλληνας παρουσιαστής οπαδικών τηλεοπτικών εκπομπών.Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σπάτα και στη συνέχεια μετακόμισε στα Καμίνια του Πειραιά, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού. Η εκπομπή με τίτλο «Άντε γεια» που παρουσιάζει, έχει ως κύριο θέμα τον σχολιασμό για διάφορα αθλήματα στα οποία αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, με έμφαση στο ποδόσφαιρο.

Αρχικά η εκπομπή έκανε πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου 2001 με την ονομασία «Θύρα 7». Συμπαρουσιαστής του είναι ο Άκης Βαρδαλάκης, επίσης οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού. Μετά από εκπομπή του στην τηλεόραση στις 16 Ιουνίου 2015 δέχθηκε επίθεση από αγνώστους με σιδερογροθιές έξω από το σπίτι του στα Καμίνια.[4] Αντίστοιχα τον Απρίλιο του 2017 δέχθηκε επίθεση με σφυρί από 36χρονο με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments