Video

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 147: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 16/6 – Παντρεύονται ο Αχιλλέας και η Εβίτα;

Έλα στη θέση μου επεισόδιο 147: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 16/6 – Παντρεύονται ο Αχιλλέας και η Εβίτα;
Έλα στη θέση μου επεισόδιο 147: Όσα θα δούμε σήμερα (16/06/2020) στο καθημερινό σίριαλ του ALPHA.

Ο Αχιλλέας ακούει τυχαία για την κομπίνα της Βιοσοφούλας και αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί για να βάλει φρένο στα σχέδια του Μάρκου και της Ρενάτας. Ο Σήφης είναι έξαλλος με το Ζούβα και το Φώτη που στενοχώρησαν τις γυναίκες τους, ενώ ο Δαμιανός προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί. Θα του αποκαλύψει η Ζωγραφιά όσα ξέρει; Ο Βλάσης κανονίζει συνάντηση με την Εβίτα και κάτι σχεδιάζουν στα κρυφά, την ώρα που ο Θοδωρής φέρνει τα καuτά νέα της ημέρας. Παντρεύονται ο Αχιλλέας και η Εβίτα;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο του καθημερινού σίριαλ του ALPHA είδαμε πως: Η Ρενάτα μαθαίνει ότι ο αδερφός της συμμετείχε στην απάτη με τις παράνομες κρέμες και ζητάει εξηγήσεις από το Φώτη. Η Σύλβια νιώθει απογοητευμένη από το Ζούβα αλλά κάνει ό,τι της λέει ο Μάρκος και κρατάει μυστική την υπόθεση της Βιοσοφούλας. Η Βάνα θρηνεί για τη σχέση της με το Φώτη και βρίσκει παρηγοριά σε έναν αναπάντεχο φίλο.

Η Ρενάτα αποκαλύπτει στον Αχιλλέα ότι ξέρει για τις έρευνές του με τη Φαίη και ο Αχιλλέας στριμώχνεται. Πώς θα δικαιολογήσει ο Βλάσης στη Μαρίνα το τηλεφώνημα της Εβίτας; Τι θα βάλει με το νου του ο Αχιλλέας όταν ακούσει τη Ρενάτα να μιλάει για κάποια παρανομία;

Η σειρά

Το “Έλα στη θέση μου” είναι ο τίτλος ελληνικής κωμικής τηλεοπτικής σειράς παραγωγής 2016–2020, η οποία βασίζεται στην Κολομβιανή τηλενουβέλα «Nuevo Rico Nuevo Pobre» και προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία οι Γιάννης Βασιλειάδης και Σπύρος Ρασιδάκης, ενώ στον δεύτερο κύκλο στη σκηνοθετική ομάδα είχε προστεθεί και ο Βασίλης Τσελεμέγκος. Το τραγούδι τίτλων της σειράς είναι το «Μη μασήσεις» από τους Mr. Bachata & Los Mafiosos ft. Kelly Rabiosa.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου 2016, ενώ λόγω της επιτυχημένης πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, μέσα στο Μάρτιο του 2017 το κανάλι ανανέωσε τη σειρά για ακόμη έναν κύκλο, ο οποίος έκανε πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου 2017. Η δεύτερη σεζόν σημείωσε πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης, όντας αντιμέτωπη με τα δελτία ειδήσεων των άλλων καναλιών. Συγκεκριμένα στις 23 Απριλίου 2018 η σειρά σημείωσε 29% τηλεθέαση με 30,4% στο δυναμικό κοινό ηλικίας 8-54, έχοντας πολύ μεγάλη διαφορά από όλα τα δελτία ειδήσεων και σημειώνοντας το υψηλότερο μερίδιο τηλεθέασης από όλες τις ελληνικές σειρές μυθοπλασίας.

Στις 25 Απριλίου 2018 η σειρά έφτασε στο 31,1% στο κοινό 8-54 και 39,4% σε επιμέρους κοινό, με μερίδιο τηλεθέασης σχεδόν 29%, στις 23 Μαΐου 2018 η σειρά έκανε τηλεθέαση 30,8% ενώ στις 5 Ιουνίου τα νούμερα της σειράς εκτοξεύτηκαν στο 32,6% σε μερίδιο τηλεθέασης. Η σειρά ανανεώθηκε και για τρίτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2018 αλλά και για τέταρτη σεζόν , η οποία έκανε πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments