Αθλητισμός

Ζοσέ Σα Ολυμπιακός: Τι δεν θέλει να ξαναδεί από τον τερματοφύλακά του ο Μαρτίνς

Ζοσέ Σα Ολυμπιακός: Τι δεν θέλει να ξαναδεί από τον τερματοφύλακά του ο Μαρτίνς
Ζοσέ Σα Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τη φήμη ότι κρατάει χαμηλά τους τόνους στην ομάδα του και για αυτό θέλει τους πάντες να είναι συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ζοσέ Σα έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα, με πολλά μάτια από την Ευρώπη να κοιτάζουν τον Πορτογάλο τερματοφύλακα, ειδικά μετά τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έλυσε ένα σοβαρό «θέμα» τα τελευταία δύο χρόνια με την παρουσία του στην ομάδα. Είχαν ήσυχο το κεφάλι τους για τα γκολπόστ χάρη στον Πορτογάλο διεθνή. Όπως αναφέρει, όμως το «Φως» υπάρχει κάτι που ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θέλει να ξαναδεί από τον τερματοφύλακά του. Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο γκολκίπερ των Πειραιωτών θα πρέπει να καταλάβει ότι η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί και να είναι πιο προσεκτικός κατά την διάρκεια των αγώνων. Δεν είχε κανένα νόημα να επιχειρήσει να ντριμπλάρει τον Μαντσίνι στις καθυστερήσεις του ματς με τον Άρη. Κανένα απολύτως νόημα… Κι αυτό ήταν κάτι που δεν θέλει να ξαναδεί ο Μαρτίνς, καθώς στέλνει άσχημο μήνυμα χαλαρότητας και μη συγκέντρωσης.

Άλλωστε, ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι σίγουρα πρωταθλητής, αλλά θέλει να πάρει και το Κύπελλο, στο οποίο πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ που τον είχε νικήσει με 3-2 στην Τούμπα στις 4 Μαρτίου.

Επιστροφή για τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη

Το Europa League επιστρέφει και επισήμως τον Αύγουστο και το ενδιαφέρον όλων στον Ολυμπιακό στρέφεται στη ρεβάνς με τη Γουλβς. Για τον λόγο αυτό, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, ήδη σκέφτεται ποιους ποδοσφαιριστές του θα ρίξει στην «μάχη». Σύμφωνα με το gazetta.gr, ο Πορτογάλος είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει ακόμα και σε τρεις αλλαγές για την ευρωπαϊκή λίστα, έχει όμως ακόμα το πρόβλημα για τον δεξιό μπακ στην περίπτωση της αποχώρησης του Ομάρ.

Σημειώνεται, πως η UEFA δίνει το δικαίωμα για τρεις αλλαγές στις ομάδες από παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ και που δεν είχαν δηλωθεί στις προηγούμενες επιλογές και θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως ο Μαρτίνς θα αξιοποιήσει τη δυνατότητα αυτή.

Σκέφτεται λοιπόν, να βάλει στην λίστα τον Χασάν αντί του Σουντανί που δεν θα έχει γυρίσει στην δράση. Επίσης, υπάρχει η επιλογή του Καφού αντί του Λοβέρα όμως το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι αυτό του δεξιού μπακ. Τα τελευταία νέα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί συνεχίζουν να δείχνουν πιθανότητα αποχώρησης από το «Καραϊσκάκης», κάτι που σημαίνει πως εάν ο Νορβηγός κλείσει αλλού δεν θα είναι διαθέσιμος. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν οι επιλογές των Γκασπάρ και Τοροσίδη για το δεξί άκρο της άμυνας των Πειραιωτών. Δεξί μπακ στον Ολυμπιακό έχει παίξει και ο Ραντζέλοβιτς. Για το Γουλβς – Ολυμπιακός μία ακόμα επιλογή που μπορεί να δηλωθεί είναι του Μπρούνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments