Αθλητισμός

Γουλβς – Ολυμπιακός: Αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών

Γουλβς – Ολυμπιακός: Αλλαγές στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών
Γουλβς - Ολυμπιακός: Την αναμέτρηση με τη Γουλβς για το Europa League έχουν πλέον στο μυαλό τους οι «ερυθρόλευκοι» μετά και την ανακοίνωση της UEFA για την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων.

Το Europa League επιστρέφει και επισήμως τον Αύγουστο και το ενδιαφέρον όλων στον Ολυμπιακό στρέφεται στη ρεβάνς με τη Γουλβς. Για το λόγο αυτό, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, ήδη σκέφτεται ποιους ποδοσφαιριστές του θα ρίξει στην “μάχη”. Σύμφωνα με το gazetta.gr ο Πορτογάλος είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει ακόμα και σε τρεις αλλαγές για την ευρωπαϊκή λίστα, έχει όμως ακόμα το πρόβλημα για τον δεξιό μπακ στην περίπτωση της αποχώρησης του Ομάρ.

Σημειώνεται, πως η UEFA δίνει το δικαίωμα για τρεις αλλαγές στις ομάδες από παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ και που δεν είχαν δηλωθεί στις προηγούμενες επιλογές και θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο πως ο Μαρτίνς θα αξιοποιήσει τη δυνατότητα αυτή.

Σκέφτεται λοιπόν, να βάλει στην λίστα τον Χασάν αντί του Σουντανί που δεν θα έχει γυρίσει στην δράση. Επίσης, υπάρχει η επιλογή του Καφού αντί του Λοβέρα όμως το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι αυτό του δεξιού μπακ. Τα τελευταία νέα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί συνεχίζουν να δείχνουν πιθανότητα αποχώρησης από το “Καραϊσκάκης”, κάτι που σημαίνει πως εάν ο Νορβηγός κλείσει αλλού δεν θα είναι διαθέσιμος. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν οι επιλογές των Γκασπάρ και Τοροσίδη για το δεξί άκρο της άμυνας των Πειραιωτών. Δεξί μπακ στον Ολυμπιακό έχει παίξει και ο Ραντζέλοβιτς. Για το Γουλβς – Ολυμπιακός μία ακόμα επιλογή που μπορεί να δηλωθεί είναι του Μπρούνο.

Ακολουθεί η λίστα που δηλώθηκε από την ομάδα του Ολυμπιακού στην UEFA στις 3 Φλεβάρη για τα παιχνίδια της νοκ-άουτ φάσης του UEFA Europa League.

  • Λίστα Α: Αλέν, Μπα, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σισέ, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Λοβέρα, Σα, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Σουντανί, Τοροσίδης, Τσιμίκας και Βαλμπουενά.
  • Λίστα Β: Μπουλάρι, Φέκκας, Καραργύρης, Λιάτσος, Μαρτίνης, Νικόλης, Σουρλής και Ξενιτίδης.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, σήμερα το απόγευμα, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αποφάσισε τα προημιτελικά του Europa League nα αρχίσουν στις 10 Αυγούστου και ο τελικός nα γίνει στις 21 Αυγούστου στην Κολωνία της Γερμανίας. To Final 8 θα φιλοξενηθεί στη Γερμανία (σε Ντούισμπουργκ, Ντίσελντορφ, Κολωνία και Γκελσενκίρχεν), αφού γίνουν πρώτα οι επαναληπτικοί που απομένουν. Το Ίντερ – Χετάφε και το Ρόμα – Σεβίλλη θα είναι μονά ματς στη Γερμανία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments