Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι ισχύει για τον Αλέξανδρο Νικολιά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι ισχύει για τον Αλέξανδρο Νικολιά
Ολυμπιακός μεταγραφές: Όσο πλησιάζει το τέλος της φετινής, ιδιαίτερης σεζόν -λόγω του κορωνοϊού- τόσο περισσότερα ονόματα παικτών ακούγονται για τον Ολυμπιακό που είσαι σίγουρος πρωταθλητής, ενώ είναι ακόμα μέσα στη «μάχη» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Όσο πλησιάζει το τέλος της φετινής, ιδιαίτερης σεζόν -λόγω του κορωνοϊού– τόσο περισσότερα ονόματα παικτών ακούγονται για τον Ολυμπιακό που είσαι σίγουρος πρωταθλητής, ενώ είναι ακόμα μέσα στη «μάχη» για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ένα όνομα που ακούγεται στο λιμάνι είναι αυτό του Αλέξανδρου Νικολιά του ΠΑΣ Γιάννενα. Τη φετινή σεζόν ο παίκτης των Ηπειρωτών ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, όμως στον Ολυμπιακό γίνονταν θετικά σχόλια για τον μέσο του ΠΑΣ. Ο 25χρονος άσος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, κυρίως ως «οχτάρι», ενώ μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης. O μέσος των Ιωαννίνων έχει ύψος 1.73, ενώ φέτος έχει παίξει 12 φορές στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ξεκίνησε την καριέρα του στην U-20 της ΑΕΚ, μετακινήθηκε στη Γλυφάδα, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου. Παίζει στα Γιάννενα από το 2016, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν να λένε καλύτερα για τον ποδοσφαιριστή.

Χθες στα Γιάννενα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως «έκλεισε» στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως των Σπορ». Μέχρι τώρα, δεν έχει υπάρξει κάποια επιβεβαίωση από τη μεριά των Πειραιωτών ούτε και κάποια διάψευση.

Ετοιμάζονται για το «αιώνιο» ντέρμπι στο λιμάνι

Εν τω μεταξύ, την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς της ερχόμενης Κυριακής (21/6, 21:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Μπορεί οι Πειραιώτες να έχουν κατακτήσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα, ωστόσο τα παιχνίδια με τον «αιώνιο αντίπαλο» έχουν πάντα το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδια του. Ποιους παίκτες θα ρίξει άραγε στην «μάχη»;

Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», υπάρχουν σενάρια για αλλαγές από τον Πορτογάλο. Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς φαίνεται πως σκέφτεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές προκειμένου να έχει πιο φρέσκους τους βασικούς του παίκτες για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 24 Ιουνίου. Ο 49χρονος κάνει διάφορες σκέψεις, αλλά το πιθανότερο είναι ότι, ακόμη κι αν γίνουν τροποποιήσεις, θα είναι σε μικρή έκταση. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό ίσως και να επιστρέψει ο Σεμέδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments