Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αυτά σκέφτεται ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αυτά σκέφτεται ο Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αντίστροφα μετρούν στον Πειραιά για την αναμέτρηση της Κυριακής με το «τριφύλλι».

Την προετοιμασία του για το μεγάλο ματς της ερχόμενης Κυριακής (21/6, 21:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό συνεχίζει ο Ολυμπιακός. Μπορεί οι Πειραιώτες να έχουν κατακτήσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα, ωστόσο τα παιχνίδια με τον “αιώνιο αντίπαλο” έχουν πάντα το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον. Για τον λόγο αυτό ο τεχνικός των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς, έχει ήδη καταστρώσει τα σχέδια του. Ποιους παίκτες θα ρίξει άραγε στην “μάχη”;

Σύμφωνα με το “Φως των σπορ”, υπάρχουν σενάρια για αλλαγές από τον Πορτογάλο. Συγκεκριμένα, ο Μαρτίνς φαίνεται πως σκέφτεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές προκειμένου να έχει πιο φρέσκους τους βασικούς του παίκτες για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στις 24 Ιουνίου. Ο 49χρονος κάνει διάφορες σκέψεις, αλλά το πιθανότερο είναι ότι, ακόμη κι αν γίνουν τροποποιήσεις, θα είναι σε μικρή έκταση. Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό ίσως και να επιστρέψει ο Σεμέδο.

Μαγνητική ο Βαλμπουενά, φόβοι για θλάση

Την ίδια ώρα στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο επικρατεί μεγάλη ανησυχία καθώς ο Ματιέ Βαλμπουενά αντιμετωπίζει ενοχλήσεις και υπάρχει ανησυχία μήπως έχει υποστεί θλάση. Ο 35χρονος Γάλλος πραγματοποιεί φέτος την καλύτερη χρονιά της καριέρας του έχοντας 35 συμμετοχές. Μετράει οκτώ γκολ και 23 ασίστ, μία από τις καλύτερες επιδόσεις στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ, ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει μία ήπια σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο. Έτσι, φαντάζει βέβαιο πως θα προστατευτεί από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος με post του στα social media άφησε να εννοηθεί ότι ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός. Συγκεκριμένα, έγραψε: “Δεν είναι κάτι σοβαρό. Θα επιστρέψω σύντομα παιδιά…”.

Αλλαγές και στην ευρωπαϊκή λίστα:

Υπενθυμίζεται, πως ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει να κάνει αλλαγές και στη λίστα για το Europa League ενόψει της ρεβάνς με τη Γουλβς. Σκέφτεται λοιπόν, να βάλει στην λίστα τον Χασάν αντί του Σουντανί που δεν θα έχει γυρίσει στην δράση. Επίσης, υπάρχει η επιλογή του Καφού αντί του Λοβέρα όμως το πιο σημαντικό πρόβλημα είναι αυτό του δεξιού μπακ. Τα τελευταία νέα για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί συνεχίζουν να δείχνουν πιθανότητα αποχώρησης από το «Καραϊσκάκης», κάτι που σημαίνει πως εάν ο Νορβηγός κλείσει αλλού δεν θα είναι διαθέσιμος. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν οι επιλογές των Γκασπάρ και Τοροσίδη για το δεξί άκρο της άμυνας των Πειραιωτών. Δεξί μπακ στον Ολυμπιακό έχει παίξει και ο Ραντζέλοβιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments