Αθλητισμός

Ομπράντοβιτς – Φενέρμπαχτσε: Μένει στην Κωνσταντινούπολη ο Σέρβος τεχνικός

Ομπράντοβιτς – Φενέρμπαχτσε: Μένει στην Κωνσταντινούπολη ο Σέρβος τεχνικός
Ομπράντοβιτς - Φενέρμπαχτσε: Τα χέρια για τα επόμενο τρία χρόνια φέρεται πως έδωσαν Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Φενέρμπαχτσε.

Στο “τιμόνι” της Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Το δίκτυο “A Spor” μεταδίδει από το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουνίου ότι οι παράγοντες της τουρκικής ομάδας συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Σέρβο τεχνικό, με τις υπογραφές να ακολουθούν τις επόμενες μέρες καθώς θα πρέπει, προφανώς, θα ταξιδέψει στην Τουρκία ο ατζέντης του 60χρονου. Έτσι, το “σίριαλ” των τελευταίων ημερών σχετικά με την παραμονή του ή μη στην Κωνσταντινούπολη φτάνει στο τέλος του.

Ο Ομπράντοβιτς έφτασε στην Τουρκία το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, συνάντησε τους Οζσόι – Γκεραρντίνι το βράδυ της ίδιας μέρας, μίλησε με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, την Τρίτη και εκεί διαπιστώθηκε για πρώτη φορά η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών, που ήξεραν ότι έπρεπε να κάνουν εκατέρωθεν υποχωρήσεις, ώστε να συνεχίσουν μαζί.

Το σημαντικότερο ζήτημα, σύμφωνα με Τούρκους δημοσιογράφους, ήταν τα συμβόλαια που βρίσκονται σε ισχύ (Σλούκας, Ντε Κολό, Ντατόμε, Βέσελι) με τον Σέρβο προπονητή να αντιλαμβάνεται ότι θα χρειαστούν αγωνιστικές “θυσίες” στην επόμενη μέρα της ομάδας. Σημνειώνεται, πως προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της Φενέρμπαχτσε, με τον Ομπράντοβιτς να έχει προγραμματίσει την επιστροφή του στη Σερβία για αύριο, Παρασκευή 18 Ιουνίου, πριν αναλάβουν την υπόθεση ο ατζέντης του και οι παράγοντες του συλλόγου που θα οριστικοποιήσουν το deal και θα προχωρήσουν στην υπογραφή του συμβολαίου. Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, ο πολυνίκης κόουτς θα υπογράψει νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών (2+1 πιθανότατα) με την ανακοίνωση να βγαίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Θυμίζουμε ότι ο Ομπράντοβιτς ως αθλητής αγωνίστηκε σε Μπόρατς Τσάτσακ και Παρτιζάν, ενώ ως προπονητής έχει κάτσει στους πάγκους των Παρτιζάν, Μπανταλόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπενετόν Τρεβίζο, Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε με τεράστιες επιτυχίες. Ανάμεσα σε άλλα, έχει κατακτήσει 9 φορές την Euroleague, 2 φορές το Κύπελλο Σαπόρτα, 16 εθνικά πρωταθλήματα και 11 Κύπελλα στις χώρες όπου έχει εργαστεί. Με τη Γιουγκοσλαβία – Σερβία έχει κατακτήσει ως προπονητής, ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα, χρυσό στο Ευρωμπάσκετ του 1997 και χάλκινο στο αντίστοιχο τουρνουά του 1999, καθώς και χρυσό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 1998.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments