Αθλητισμός

Μπουρούσης Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του έμπειρου σέντερ

Μπουρούσης Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει θέμα επιστροφής του έμπειρου σέντερ
Μπουρούσης Παναθηναϊκός: Παρά τις πολλές φήμες, ειδικά τις τελευταίες ώρες, δεν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του έμπειρου σέντερ στο «τριφύλλι».

Φήμες ότι ο Γιάννης Μπουρούσης «παίζει» να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό υπάρχουν τις τελευταίες ώρες, όμως στην πραγματικότητα τέτοιο σενάριο είναι σχεδόν απίθανο. Ο Γιάννης Μπουρούσης, που αγωνίζεται στην Ισπανία με την Γκραν Κανάρια του Φώτη Κατσικάρη δεν έχει κάνει ουδεμία επαφή με τον Παναθηναϊκό.

Άλλωστε, όπως σημειώνει σωστά το pickngreen.gr, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα στο ιδιόμορφο format της ισπανικής λίγκας για την ολοκλήρωση της σεζόν που διακόπηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Θυμηθείτε το βίντεο της Euroleague για τον Έλληνα σέντερ και την ομάδα της δεκαετίας

Στον Παναθηναϊκό, συν τοις άλλοις, δεν έχει αποφασιστεί τι θα γίνει με τον Ίαν Βουγιούκα, η παραμονή του οποίου κρίνεται μετέωρη. Τέλος, το πιο πιθανό είναι ο Παναθηναϊκός να πορευθεί με δύο σέντερ και να ενισχυθεί περισσότερο στη θέση «4» με αθλητές που να είναι ικανοί να δίνουν βοήθειες και στις δύο θέσεις. Κοινώς, «τεσσαροπεντάρια».

Τι ισχύει για τις θέσεις των γκαρντ

Κοντά στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση είναι το «τριφύλλι» με τον Μάρκους Φόστερ να ετοιμάζεται να φορέσει τα πράσινα. Ο Αμερικανός είναι ένας ταλαντούχος σκόρερ και έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του στη Χαποέλ Χολόν. Ο σούτινγκ γκαρντ προορίζεται για τη θέση του βασικού «δυαριού» εν όψει της νέας σεζόν και θεωρείται ζήτημα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει εδώ και καιρό την περίπτωση του Φόστερ, ο οποίος εντυπωσίασε τη φετινή σεζόν στο BCL, αλλά και στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Το δυάρι της Χολόν είναι ένας παίκτης-σκόρερ με άριστη επαφή με τα αντίπαλα καλάθια. Slasher και καλός σουτέρ της τάξης του 40% έξω από τη γραμμή των 6.75 μέτρων. Κατά τη διάρκεια της σεζόν μέτρησε κατά μέσο όρο 17,8 πόντους, 3,8 ασίστ, 2,9 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και 2 λάθη, σουτάροντας επίσης με ποσοστό 62% στα δίποντα και 73% στις βολές.

Τα δύο καλύτερα παιχνίδια του φέτος στο Basketball Champions League ήταν απέναντι στην Σάσαρι (23π., 5/8δίπ., 4/9τρ., 1/1β., 3ασ., 2ριμπ.) και στη Μανρέσα (23π., 9/14δίπ., 1/4τρ., 2/3β., 6ασ., 2ριμπ.).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments