Lifestyle

Φρόσω Κυριάκου: Η ραδιοφωνική παραγωγός που θα σε ξεσηκώσει

Φρόσω Κυριάκου: Η ραδιοφωνική παραγωγός που θα σε ξεσηκώσει
Φρόσω Κυριάκου: Κατάγεται από την Κύπρο αλλά ο έρωτάς της είναι η Ελλάδα

Οι περισσότεροι δεν θα την ξέρετε αλλά είναι ευκαιρία να την μάθετε. Ο λόγος για την Φρόσω Κυριάκου το μελαχρινό κορίτσι του ραδιοφωνικού σταθμού easy 97,2 με τη βελούδινη φωνή και το κορμι… φωνάρα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι ξενύχτηδες σίγουρα θα την έχουν ακουστά αφού καθημερινά στις 3 τα ξημερώματα και για μια ώρα κρατάει ψηλά τη σημαία του σταθμού, ενώ μετά το τέλος της εκπομπής της συνεχίζει με τα δελτία ειδήσεων ενημερώνοντας τους ακροατές.

Στον σταθμό του Αμαρουσίου η Φρόσω Κυριάκου αποτελεί το new entry όπως αναφέρεται και στην παρουσίασή της στην ιστοσελίδα του σταθμού. Το μελαχρινό κορίτσι με τα κοντά μαλλιά, αν και σε κάποιες φωτογραφίες την βλέπουμε με μακριά, χωρίς βέβαια να έχει μεγάλη σημασία αφού το γλυκό της πρόσωπο με το αστραφτερό χαμόγελο σε κερδίζει αμέσως, έχει καταγωγεί από την Κύπρο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λευκωσία, σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ενώ πριν καταλήξει στον easy 97,2 πέρασε από διαφορα μουσικά ραδιόφωνα αλλά και lifestyle περιοδικά. Η Φρόσω είναι αρκετά ενεργό άτομο στο διαδίκτυο και στα social media. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει εκπέμπουν έναν ερωτισμό και αισθησιασμό και οι οποίες τονίζουν πάντα το χαμόγελό της αλλά και τα υπέροχα πόδια της. Έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις κοντές φούστες που αναδεικνύουν τους μηρούς της, πράγμα που λατρεύουν να θαυμάζουν οι άνδρες ακόλουθοι της οι οποίοι δεν διστάζουν να σχολιάζουν κολακευτικά, αυτά που βλέπουν. Όπως και να έχει σίγουρα θα μπορούσε να σταθεί επάξια και σε κάποια πασαρέλα, αλλά ο έρωτάς της είναι η δημοσιογραφία και η παραγωγή στο ραδιόφωνο.

Η παρουσίαση του ραδιοφωνικού σταθμού

Φρόσω Κυριάκου: Είναι το new entry του σταθμού μας, αλλά η ίδια νιώθει σαν να βρίσκεται χρόνια εδώ – άλλωστε μένει στα studios μας, καθημερινά, πολλές ώρες. Προτού έρθει εδώ πέρασε από μουσικά ραδιόφωνα και lifestyle περιοδικά, εκφωνώντας ειδήσεις, γράφοντας κείμενα και ποστάροντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ναι… Ένα από τα ταλέντα της είναι και η επικοινωνία – με κάθε τρόπο. Η καταγωγή της είναι από την Κύπρο, αλλά -όπως λέει και η ίδια- «ο μεγαλύτερός της έρωτας ήταν, είναι και θα είναι η Ελλάδα». Την ακούτε καθημερινά στο πρωινό μαγκαζίνο του Easy 97,2 -από τις 03:00 μέχρι τις 04:00- και το απόγευμα στα δελτία του Easy 97,2 – στο παρά τέταρτο της ώρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments