Video

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Μάγεψε με τις παλιές επιτυχίες του

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Μάγεψε με τις παλιές επιτυχίες του
Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: Καλεσμένος στο πάρτι του Τόνι Σφήνου στο Mega ήταν ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, ο οποίος μας ταξίδεψε στη δεκαετία του 1980.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος έφερε στο studio του MEGA και στο πάρτι που έστησε ο Τόνι Σφήνος, το βράδυ της Παρασκευής 19 Ιουνίου, την αύρα μιας ολόκληρης δεκαετίας. «Ένας άντρας που ακόμα γοητεύει τις γυναίκες, ένας international playboy, κυρίες και κύριοι Κώστας Χαριτοδιπλωμένος» ανέφερε κατά την παρουσίασή του ο showman.

O Κώστας Χαριτοδιπλωμένος, λοιπόν τραγούδησε αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας του 1980. Ένας «ύμνος» της εποχής, σε δημιουργία και εκτέλεση δική του, το «Lost in the night», όπως και το “βραδινό μπανάκι” δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την ιδιαίτερη αυτή γιορτή.

Λίγα λόγια για τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο:

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Μαΐου 1955. Είναι Έλληνας τραγουδοποιός και τραγουδιστής, που έκανε αξιόλογη διεθνή σταδιοδρομία, καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980. Ο Χαριτοδιπλωμένος ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στις αρχές της δεκαετίας του 1980, ξεχωρίζοντας ιδιαίτερα για τη δημιουργία του «Lost in the Night» (1984), το οποίο ανέβηκε στην κορυφή των ευρωπαϊκών chart, κυρίως μεσογειακών χωρών.

Επόμενες γνωστές παραγωγές ή συνθέσεις του, ήταν τα «Fill Me Up» (1985) με τη Μαντώ, «Talk about Love» (1985) της Μαριάννας Ευστρατίου, «Set Yourself In Motion/Where Do I Begin» (1986, πάλι με τη Μαντώ), ο πρώτος προσωπικός δίσκος της Αλέξιας και το «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες» της Πωλίνας (αμφότερες δουλειές μέσα στο 1987).

Το 1988 κυκλοφόρησε η ατομική δισκογραφική του δουλειά “Κώστας Χαριτοδιπλωμένος“. Ακολούθησαν τα «Στοιχηματίζω» (Μαντώ, 1990), «Ορκίσου» και «Δίλλημα» από το δεύτερο προσωπικό δίσκο της Αλέξιας. Ήταν και ο ίδιος, ερμηνευτής πολλών τραγουδιών καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας (90ς). Το 2002 επανακυκλοφόρησε η κορυφαία επιτυχία του «Lost in the Νight».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του έχει αποκαλύψει ότι του είχαν κάνει μία τεράστια πρόταση για να κάνει καριέρα στην Αγγλία, αλλά εκείνος την αρνήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες. «Μου είχε προταθεί να κάνω διεθνή καριέρα στην Αγγλία. Το συμβόλαιο ήταν για εφτά χρόνια και 1 εκατομμύριο λίρες, αλλά δεν άφηνα την Ελλάδα. Τα λεφτά δεν κάνουν την ευτυχία. Την κάνουν η καλή παρέα, η ωραία ζωή και να νιώθεις πως δημιουργείς.

Μου είχαν προτείνει ντουέτο με την Bonnie Tyler ή με την Άντζελα Δημητρίου. Και είπα πολύ καλή η Bonnie Tyler, αλλά πολύ καλή και η Άντζελα. Με τη Σαμπρίνα ήταν μια σχέση που κράτησε πολλά χρόνια κι όταν τελείωσε παρέμεινε μια μεγάλη φιλία. Το “Άγγελέ μου τύραννέ μου” δεν ήθελα να το πω και με έπεισαν», είπε μεταξύ άλλων ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments