Αθλητισμός

Κέντρικ Ρέι: «Στη λίστα του Παναθηναϊκού»

Κέντρικ Ρέι: «Στη λίστα του Παναθηναϊκού»
Κέντρικ Ρέι: Οι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για τον γκαρντ της ΑΕΚ, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο.

Τον παίκτη που θα πλαισιώσει στην περιφέρεια τον νεοαποκτηθέντα Μάρκους Φόστερ ψάχνουν στον Παναθηναϊκό, με τον Κέντρικ Ρέι να βρίσκεται στη λίστα με τους υποψηφίους. Ο Αμερικανός γκαρντ της ΑΕΚ εξετάζεται από το “τριφύλλι” σύμφωνα με όσα τονίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος, Αλεξάντρο Μάτζι, με τους “πράσινους” να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το tweet του Αλεσάντρο Μάτζι

Υπενθυμίζεται, πως ο Ρέι ήρθε στην Ένωση με στόχο να είναι ο βασικός πλέι μέικερ του Ηλία Παπεθεοδώρου, δεν μπόρεσε να είναι ο ηγέτης που όλοι περίμεναν, έβγαλε τραυματισμούς και στην πορεία έχασε χρόνο και από τον Κιθ Λάνγκφορντ που ηγήθηκε των προσπαθειών της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός αυτήν την στιγμή έχει θέσει ως πρώτο στόχο τον Νέιτ Ουόλτερς, που φέτος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ έχει προταθεί και ο Κέβιν Πάνγκος, του οποίου βέβαια το συμβόλαιο είναι απλησίαστο για τα τωρινά δεδομένα της ομάδας του Γιώργου Βόβορα.

Ο Ρέι φέτος είχε 9,5 πόντους κατά μέσο όρο στο BCL με την ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ “πράσινος” είναι πλέον, ο Μάρκους Φόστερ, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Ο 25χρονος ύψους 1μ.91 σούτινγκ γκαρντ έπαιξε στο Κάνσας Στέιτ από το 2013 έως το 2015, συνέχισε στο Κρέιτον από το 2016 έως το 2018, δεν έγινε draft και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την κορεατική Γουόντζου Πρόμι πριν παίξει στον Λίβανο με τη φανέλα της Σαμπβίλ και βρεθεί φέτος στο Ισραήλ για να τεθεί υπό τις οδηγίες του Στέφανου Δέδα.

Με 20.2 πόντους από 42.3% στο τρίποντο και 73.9% στις βολές, με 3.5 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ, ένα κλέψιμο και 17.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 30.8 λεπτά συμμετοχής σε 20 αγώνες της ισραηλινής Λίγκας, ο Φόστερ έγραψε νούμερα που του έδωσαν το δικαίωμα να τα εξαργυρώσει με ένα καλό συμβόλαιο στο επόμενο επίπεδο, αυτό της EuroLeague. Ο Φόστερ παίζει στη θέση του σούτινγκ γκαρντ, είναι διεισδυτικός και του αρέσει η επαφή με το σώμα του αμυντικού, σουτάρει με αποτελεσματικότητα, συνέπεια και σταθερότητα από την περιφέρεια και είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός, αλλά και ενθουσιώδης αθλητής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments