Αθλητισμός

Super League 1 βαθμολογία: Μαζί στη δεύτερη θέση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Super League 1 βαθμολογία: Μαζί στη δεύτερη θέση ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Super League 1 βαθμολογία: Ισόβαθμοι μετά την 3η αγωνιστική των play offs της Super League 1 είναι η Ένωση και οι Θεσσαλονικείς.

Ισόβαθμοι μετά την 3η αγωνιστική των play offs της Super League είναι οι δύο “δικέφαλοι”. Κερδισμένος αναδεικνύεται ο ΠΑΟΚ, καθώς ισοβάθμησε με την ΑΕΚ, μετά τη νίκη του επί του ΟΦΗ (3-1) και την ισοπαλία της Ένωσης (2-2) με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Έτσι, η «μάχη» τους για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον.

Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν της ομάδας του Ηρακλείου με 3-1. Το αποτέλεσμα ωστόσο, αδικεί τους Κρητικούς που ήταν πολλοί καλύτεροι στο χορτάρι και προηγήθηκαν με τον Νέιρα. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε με τον Τζόλη και έκανε την ανατροπή με πέναλτι στο 90′ ενώ λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα σημείωσε και τρίτο γκολ.

Στο ΟΑΚΑ, σε ένα πολύ όμορφο ματς, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, ΑΕΚ και Άρης πήραν από έναν βαθμό με το ισόπαλο 2-2. Έτσι, η Ένωση είναι πλέον ισόβαθμη με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση, μετά τους τρεις πρώτους αγώνες των play offs της Super League. Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν δύο φορές με πέναλτι του Γκάμα στο 55’ και γκολ του Μαρτίνες στο 75’, ενώ η ΑΕΚ ισοφάρισε με τους Αραούχο (62’) και Ολιβέιρα (86’ πέναλτι).

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής των play offs:

  • ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 3-1
  • ΑΕΚ – Αρης 2-2
  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κυριακή, 21/6

Η βαθμολογία σε 3 αγώνες:

* Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

*Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση επτά βαθμών λόγω της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Η επόμενη αγωνιστική:

Σάββατο 27 Ιουνίου

  • ΟΦΗ – Παναθηναϊκός (21.30)

Κυριακή 28 Ιουνίου

  • Άρης – ΠΑΟΚ (19.15)
  • ΑΕΚ – Ολυμπιακός (21.30)
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments