Ελλάδα

Η 33χρονη που απήγαγε την Μαρκέλλα κυκλοφορούσε με τσάντα γεμάτη 50ευρα

Η 33χρονη που απήγαγε την Μαρκέλλα κυκλοφορούσε με τσάντα γεμάτη 50ευρα
Η 33χρονη που απήγαγε την Μαρκέλλα κυκλοφορούσε με τσάντα γεμάτη 50ευρα: Αίσθηση προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Αίσθηση προκαλούν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για την 33χρονη που ομολόγησε την απαγωγή της Μαρκέλλας. Βίντεο που προβλήθηκε στο ΣΚΑΪ δείχνει τη γυναίκα σε διάφορες αγορές που ξοδεύει αρκετά χρήματα, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες η τσάντα της ήταν γεμάτη 50ευρα.

Η 33χρονη βρίσκεται σε καφετέρια στην Κατερίνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η γυναίκα είχε επισκεφθεί και κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και είχε αγοράσει δύο κινητά τελευταίας τεχνολογίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τα κινητά αυτά πλήρωσε 1.4000 ευρώ. Στο βίντεο μιλούν εργαζόμενοι της καφετέριας στην παραλία της Κατερίνης και την περιγράφουν ως έναν άνθρωπο που άνετα ξόδευε μεγάλα ποσά χρημάτων και έδινε πλούσια μπουρμπουάρ. Όπως λένε, παρατήρησαν ότι στην τσάντα της είχε πολλά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Σε άλλο βίντεο φαίνεται η γυναίκα σε κατάστημα να μετράει πολλα λεφτά για να πληρώσει. Τα νέα στοιχεία προκαλούν ερωτήματα για τη δράση της. Ο δικηγόρος της κατηγορουμένης, πάντως υποστηρίζει πως η 33χρονη δεν εμπλέκεται σε κανένα κύκλωμα και πως πρόκειται για χρήματα που έβγαλε νόμιμα κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Δείτε το βίντεο

Τη Δευτέρα πηγαίνει στον Ανακριτή

Την Δευτέρα, η 33χρονη που κατηγορείται  ότι απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα στην Θεσσαλονίκη και την κρατούσε δύο ημέρες στο σπίτι της δίνοντας της ισχυρά ηρεμιστικά χάπια ακόμα και κοκαΐνη, αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν αποκλείουν κανένα σενάριο για τα κίνητρα της απαγωγής και συνεχίζουν τις έρευνες προς κάθε κατεύθυνση.

Αυτό που αναμένουν είναι η ανάκτηση των δεδομένων τόσο από το κινητό της τηλέφωνο όσο και από το laptop το οποίο φρόντισε να σπάσει και να πετάξει μέσα στα νερά για να το καταστρέψει.

Η κατάθεση της 33χρονης

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την αρπαγή και την κράτηση της 10χρονης Μαρκέλλας δίνει στην κατάθεση της η 33χρονη γυναίκα που συνελήφθη από τις αρχές, ως κατηγορούμενη για την απαγωγή της μικρής μαθήτριας. Η κατηγορούμενη χρησιμοποίησε το όνομα της δικής της κόρης προκειμένου να πείσει την 10χρονη να την ακολουθήσει, στήνοντας της με τον τρόπο αυτό παγίδα. Στην κατάθεση που έδωσε ομολογεί πως είπε στο παιδί ότι είχε συνεννοηθεί με τη μητέρα του για να το παραλάβει από το σχολείο και ότι θα πήγαιναν στο σπίτι της, στην Καλαμαριά, όπου τα δύο κοριτσάκια θα έπαιζαν.

«Η Μαρκέλλα μου άρεσε πάντα. Τη συμπαθούσα σαν παιδί. Μακάρι να ήταν κόρη μου»

Περιγράφει πως εκμεταλλεύθηκε το παιδί και πως του έδωσε ναρκωτικά. Για την ίδια όλα είχαν «πάει λουκούμι», όπως λέει χαρακτηριστικά, έως του σημείου που η Μαρκέλλα είδε στην τηλεόραση ότι την αναζητούσαν. Το παιδί ανησύχησε και εκείνη αποφάσισε να του δώσει τρία χάπια xanax του 1 mg, μια ποσότητα που θα μπορούσε ακόμη και να προκαλέσει το θάνατο του παιδιού. «Τα χάπια μου τα γράφει ένας παθολόγος αλλά δεν έχω τη συνταγή μαζί μου», καταθέτει, ενώ σε άλλο σημείο τονίζει: «Η Μαρκέλλα μου άρεσε πάντα. Τη συμπαθούσα σαν παιδί. Μακάρι να ήταν κόρη μου. Ήξερα την οικογένειά της. Ήθελα να μείνουμε μαζί.».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments