Ελλάδα

Σέρρες θάνατος ηλικιωμένης: Νεκρή από αναθυμιάσεις έπειτα από πυρκαγιά

Σέρρες θάνατος ηλικιωμένης: Νεκρή από αναθυμιάσεις έπειτα από πυρκαγιά
Σέρρες θάνατος ηλικιωμένης: 87χρονη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το σπίτι της μετά από πυρκαγιά. Πέθανε από αναθυμιάσεις

Δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα από το σπίτι της η 87χρονη στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, με αποτέλεσμα να πεθάνει από αναθυμιάσεις, καθώς στο σπίτι είχε ξεσπάσει φωτιά. Το συμβάν έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24, η φωτιά ξέσπασε σε σπίτι στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, αλλά δυστυχώς η 87χρονη δεν κατάφερε να βγει έγκαιρα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της από αναθυμιάσεις.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και επιχείρησαν 4 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Νωρίτερα την Κυριακή είχαμε φωτιές στην Κόρινθο και στην Κρήτη χωρίς ευτυχώς να θρηνήσουμε θύματα.

Φωτιά το μεσημέρι στην Κόρινθο

Στο πόδι η Πυροσβεστική Κορίνθου για φωτιά μέσα σε κατοικημένη περιοχή στην περιοχή Βασιλικό, λίγα λεπτά μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής (21.06.2020).

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα κοντά στα σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν κινδυνεύσει κατοικίες και οι πυροσβέστες προσπαθούν να θέσουν την φωτιά υπό έλεγχο

Νωρίτερα, τα ξημερώματα της Κυριακής είχαμε φωτιά στην Κρήτη χωρίς ευτυχώς ανθρώπινες απώλειες.

Το χρονικό της φωτιάς στην Κρήτη

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής σε οικόπεδο, στην περιοχή του Γιόφυρου,στην Κρήτη. Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Ιουνίου σε οικόπεδο, στην περιοχή του Γιόφυρου, στην Κρήτη. Η πυρκαγιά στη συνέχεια επεκτάθηκε σε παρακείμενη μάντρα με αυτοκίνητα. Τουλάχιστον εφτά αμάξια καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ ακόμα τέσσερα υπέστησαν μεγάλες ζημιές. Μεγάλες είναι επίσης, και οι υλικές ζημιές στον χώρο.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έσπευσαν στο σημείο 30 πυροσβέστες με 7 οχήματα και 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα, ενώ το ανακριτικό της Υπηρεσίας διερευνά τα αίτια κάτω από τα οποία εκδηλώθηκε.

Στο χώρο παρέμενε ως το πρωί ένα πυροσβεστικό όχημα υπό το φόβο τυχόν αναζωπύρωσης της φωτιάς.

Τεράστιες οι υλικές καταστροφές:

Το φως της ημέρας αποκάλυψε το μέγεθος της καταστροφής που προκάλεσε η φωτιά, η οποία ξέσπασε στο Γιόφυρο, σε χώρο όπου παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία ανήκαν σε εταιρεία ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων. Οχήματα, τα οποία βρίσκονταν εκεί για τις ανάγκες συντήρησης τους από συνεργείο αυτοκινήτων.

Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο newhub.gr έκανε λόγο για μια φωτιά που προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές, όμως ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα ακόμη χειρότερα. Την ίδια ώρα ο φακός του newshub.gr κατέγραψε εικόνες από τα αυτοκίνητα, τα οποία έχουν σημαντικές υλικές ζημιές. Κάποια εξ αυτών έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments