Lifestyle

Η personal trainer που θα σε κάνει να τα χάσεις

Η personal trainer που θα σε κάνει να τα χάσεις
Η Σέβη Δημουλά είχε κερδίσει στα καλλιστεία τον τίτλο Σταρ Ελληνική Ομορφιά 2018.

Από μικρή ηλικία η Σεβαστή ή Σέβη όπως την φωνάζουν οι φίλοι της ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στο στίβο. Οι διακρίσεις της την έφεραν αρκετές φορές στο βάθρο των επιτυχιών, ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής ομάδας στίβου.Η 25χρονη Σέβη γεννήθηκε στην Κέρκυρα από Έλληνα πατέρα και μητέρα με ρίζες από τη Ρουμανία. Το μικρόβιο του αθλητισμού και κατ’επέκταση του πρωταθλητισμού το κόλλησε από τους γονείς της οι οποίοι ήταν αθλητές και στη συνέχεια προπονητές στίβου.

Η ομορφιά της και οι αναλογίες της της απέδειξαν ότι μπορεί να βγάλει το ψωμί της χωρίς πολύ ιδρώτα. Και το 2018 της ανοίχτηκε ο δρόμος του μοντελινγκ όταν και κέρδισε τον τίτλο της Σταρ Ελληνική ομορφιά. Φυσικά σε αυτό συνετέλεσαν και κάποιοι απροσδόκητοι τραυματισμοί όπου την ανάγκασαν να εγκαταλείψει τον πρωταθλητισμό και τις σκληρές προπονήσεις. Η 25χρονη συνέχισε να γυμνάζεται ενώ σπουδάζει και στα ΤΕΦΑΑ Σερρών. Παράλληλα εργάζεται ως personal trainer αλλά και ως φωτομοντέλο. Είναι άτομο που δεν τα παρατάει εύκολα ενώ ο αδύνατο σημείο της είναι η λατρεία που έχει για τη σοκολάτα!

Στόχος της είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να πάρει το πτυχίο της ενώ να καταφέρει να σταθεροποιηθεί στα επαγγελματικά της. Άλλωστε η πανδημία του κορωνοϊού χτύπησε ανεπανόρθωτα τον κλάδο των γυμναστηρίων όπως και πάρα πολλούς άλλους.

Της αρέσουν πάρα πολύ τα ταξίδια ενώ το καλοκαίρι αρέσκεται με φίλους στο beach volley. Οι ανεπανάληπτοι κοιλιακοί της έχουν κάψει πολλές καρδιές, ενώ το βλέμμα από τα μεγάλα εκφραστικά μάτια της σε μαγνητίζουν. Σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στα social media οι ακόλουθοί της δε διστάζουν να σχολιάσουν το πόσο όμορφη είναι, αλλά και εκείνη φροντίζει να τους ανταμείβει με κάποιες ιδιαίτερα αποκαλυπτικές εικόνες που βάζουν το μυαλό να οργιάζει.

Για όσους γνωρίζουν τη Σέβη λένε ότι πρόκειται για ένα κορίτσι αυθόρμητο, με χιούμορ, το οποίο θέλει να είναι τέλειο σε ό,τι κάνει και για το λόγο αυτό είναι αρκετά επίμονο. Ό,τι της κολλήσει στο μυαλό θα παλέψει για να το καταφέρει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments