Lifestyle

Ειρήνη Παπαδοπούλου Μύκονος: “Φωτιά” στη Μύκονο έβαλε η Ειρήνη

Ειρήνη Παπαδοπούλου Μύκονος: “Φωτιά” στη Μύκονο έβαλε η Ειρήνη
Ειρήνη Παπαδοπούλου Μύκονος: Μαζί με μια φίλη της μαγνήτισαν τα βλέμματα.

“Φωτιά” στη Μύκονο έβαλε η Ειρήνη Παπαδοπούλου στη θεά της οποίας …γονάτισαν όσοι την αντίκρυσαν. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο νησί των ανέμων μαζί με μια φίλη της και πήγαν για μπάνιο στην Ψαρρού. Έχοντας φύγει από την αγκαλιά του αγαπημένου της Αλέξανδρου Πασχαλάκη ξεκίνησε το πρώτο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.  Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε την Ειρήνη και την φίλη της να απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα στην κοσμική πλαζ φορώντας αποκαλυπτικά μαγιό που αναδείκνυαν τα καλλίγραμμα κορμιά τους. Το σίγουρο είναι ότι η πίσω όψη τους κέρδισε τις εντυπώσεις και δεν πέρασε απαρατήρητη!

 

Φυσικά δεν είναι η πρώτη και ούτε και η τελευταία φορά που η γνωστή τραγουδίστρια αναστατώνει με την εμφάνισή της προκαλώντας απανωτά εγκεφαλικά. Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στη Βουλιαγμένη εκεί που ο όλως τυχαίως ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να απολαμβάνει το μπάνιο της. Οι αναλογίες μοντέλου που διαθέτει τις έχει αποκτήσει με σκληρή γυμναστική και σωστή διατροφή. Και ενώ θα μπορούσε να την είχε κερδίσει και το μόντελινγκ εκείνη από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τα καλλιτεχνικά δρώμενα και πλέον είναι πετυχημένη τραγουδίστρια.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου γεννήθηκε το 1985 στο Καζακστάν αλλά το 1990 οι γονείς της αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή στην πατρίδα τους κι έτσι επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν στο Μενίδι Αττικής. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Στάθη, ο οποίος ασχολήθηκε επίσης με τα καλλιτεχνικά δρώμενα ως ηθοποιός. Το 2001, μαζί με τον αδελφό της, έπαιξαν στη ταινία Δεκαπενταύγουστος του Κωνσταντίνου Γιάνναρη. Από την ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη χειροσφαίριση την οποία συνέχισε για περίπου 10 χρόνια. Μετά το σχολείο, πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια αργότερα.

Η επίσημη πρώτη της στο τραγούδι έγινε σε ένα μαγαζί στη Ζάκυνθο το 2005. Εκεί εμφανίστηκε στο πλευρό του τραγουδιστή Γιώργου Δούκα. Τον επόμενο χρόνο εμφανίστηκε στο μουσικό σχήμα που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος στο νυχτερινό κέντρο “Άνοδος”. Την ίδια ακριβώς περίοδο η Ειρήνη συμμετείχε στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι “Super Deal” στο πλευρό του Χρήστου Φερεντίνου. Στις αρχές του 2017 η Ειρήνη συμμετείχε στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Τον Μάιο του 2019 κυκλοφόρησε καινούργιο κομμάτι με τίτλο “Χαλάλι” που αποτελεί διασκευή του επιτυχημένου τραγουδιού “Te ka lali shpirt” που κυκλοφόρησε το 2013. Ακόμη την ίδια περίοδο ξεκίνησε τις εμφανίσεις της μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Ηλία Βρεττό στο νυχτερινό κέντρο Stage Live στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments