Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Γιώργος Δώνης: Σκέψεις για διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές

Παναθηναϊκός Γιώργος Δώνης: Σκέψεις για διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές
Παναθηναϊκός Γιώργος Δώνης: Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν το «τριφύλλι» να λύνει άμεσα τη συνεργασία του με τον 50χρονο τεχνικό.

Την πρόωρη απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη από τον πάγκο του Παναθηναϊκού εξετάζουν στην ΠΑΕ. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο 50χρονος τεχνικός θα χωρίσει με τους “πράσινους” στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες θέλουν τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο, να σκέφτεται πως οι δύο πλευρές πρέπει να λύσουν τη συνεργασία τους νωρίτερα. Η είδηση έγινε γνωστή στην εκπομπή «Total Football» του Open, μετά τη λήξη του ντέρμπι στο Φάληρο, όπου ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με σκορ 3-0 . Όπως σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής ο κ. Αλαφούζος είναι έντονα δυσαρεστημένος με τον κόουτς και κυρίως με τις δηλώσεις του και ότι θα επιδιώξει την άμεση αποχώρησή του.

«Δεν υπάρχει πλέον υγεία, είναι μεγάλο το πρόβλημα»

Ο Γιώργος Δώνης μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ανέφερε στις δηλώσεις του πως η ομάδα είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη και πως έχει να αντιμετωπίσει εσωτερικά θέματα. «Η ομάδα είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη. Έχει θέμα στο εσωτερικό της να αντιμετωπίσει. Η υγεία που έβγαινε προς τα έξω δεν υπάρχει πλέον. Ήταν δύσκολο ματς, με πολλά λάθη» τόνισε. Για τον Ινσούα και το πειθαρχικό παράπτωμα που τον άφησε εκτός αποστολής ο τεχνικός είπε: «Το γενικότερο κλίμα δεν αφορά τον Ινσούα. Θέλω να κάνω μια διευκρίνιση. Πρέπει να σεβόμαστε τα παιδιά που έχουν προσφέρει. Ο κάθε άνθρωπος έχει νεύρα, αλλά δεν μπορούμε να ρίχνουμε ευθύνες ανυπόστατες. Υπάρχουν παιδιά που δεν θα συνεχίσουν και αυτό φαίνεται και στην προπόνηση. Είναι κάτι που επηρεάζει όλη την ομάδα. Θα δούμε πως θα το διαχειριστούμε γιατί η ομάδα βρίσκεται σε πρόβλημα και πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την κατάσταση».

Για την έλλειψη επιλογών: «Είναι αποφάσεις άλλων για το πως φτάσαμε εδώ πέρα. Όλες οι άλλες ομάδες έχουν διαχειριστεί διαφορετικά την κατάσταση ώστε να μπορούν να κρατούν τους παίκτες ως το τέλος της σεζόν. Μπορεί κάποιος να βλέπει ότι δεν υπάρχει κίνητρο αλλά για μένα όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό δεν μπορείς να λειτουργείς έτσι. Μετά το ματς με τον ΟΦΗ θα αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά. Πρέπει να κοιτάξουν τι έχουν κερδίσει τα τελευταία δύο χρόνια και όχι να βγάζουν νεύρα». Για τους Χρήστο Δώνη και Ζαχίντ που θα αποχωρήσουν σημείωσε: «Σέβομαι όλα τα παιδιά και την προσπάθεια που έχουν κάνει. Η ομάδα δεν θα συνεχίσει όπως ήταν. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει καλύτερη πορεία και να φτάσει εκεί που του επιβάλλει το DNA του την επόμενη σεζόν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments