Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του ο Πάνγκος»

Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του ο Πάνγκος»
Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με δημοσίευμα, στη λίστα του «τριφυλλιού» είναι ο Κέβιν Πάνγκος.

Ο Κέβιν Πάνγκος, εκτός εξαιρετικού απροόπτου, θα μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της -ιδιαίτερης λόγω κορωνοϊού– σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Βόβορα τον έχει στη λίστα του για να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας.

To δημοσίευμα προέρχεται από το Basketball Rumors και σημειώνει ότι: «Ο Κέβιν Πάνγκος είναι ένα “καυτό” όνομα στην αγορά. Αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται να τον υπογράψουν. Η Ζενίτ, η Βαλένθια και ο Παναθηναϊκός έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη».

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης έχει ως στόχο να παραμείνει στην Ισπανία. Αυτή είναι η πρώτη του επιλογή, αλλά κανένας δεν ξέρει που θα κατευθυνθεί αν δεν καταφέρει να βρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από τη χώρα της Ιβηρικής. Να αναφέρουμε ότι ο Πάνγκος είναι 1.88μ., παίζει στην Μπαρτσελόνα από το 2018, ενώ πριν είχε αγωνιστεί σε Ζαλγκίρις και Γκραν Κανάρια.

Να σημειώσουμε ότι ο Πάνγκος, δεν είναι ο μόνος τον οποίο δημοσιεύματα στέλνουν στον Παναθηναϊκό. Φουντώνουν πάλι οι φήμες που θέλουν τον Γιάννη Μπουρούση να αποχωρεί από την Γκραν Κανάρια και να μετακομίζει ξανά στο «τριφύλλι». Πόσο εφικτό είναι όμως κάτι τέτοιο; Στην πραγματικότητα, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Ο Γιάννης Μπουρούσης, που αγωνίζεται στην Ισπανία με την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη δεν έχει κάνει ουδεμία επαφή με τον Παναθηναϊκό. Ούτε ο ίδιος έχει χτυπήσει την πόρτα του «τριφυλλιού», αλλά ούτε και οι «πράσινοι» έχουν κάνει κρούση στον Έλληνα σέντερ.

Άλλωστε, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα στο ιδιόμορφο format της ισπανικής λίγκας για την ολοκλήρωση της σεζόν που διακόπηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ωστόσο, τίποτα δεν αποκλείεται αν αποχωρήσει ο Ίαν Βουγιούκας καθώς η παραμονή του κρίνεται μετέωρη. Επίσης, το πιο πιθανό είναι ο Παναθηναϊκός να πορευθεί με δύο σέντερ και να ενισχυθεί περισσότερο στη θέση «4» με αθλητές που να είναι ικανοί να δίνουν βοήθειες και στις δύο θέσεις. Κοινώς, «τεσσαροπεντάρια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments