Αθλητισμός

Μάνος Παπαδόπουλος Παναθηναϊκός: Ποιος θα τον αντικαταστήσει, αν φύγει

Μάνος Παπαδόπουλος Παναθηναϊκός: Ποιος θα τον αντικαταστήσει, αν φύγει
Μάνος Παπαδόπουλος Παναθηναϊκός: Οι φήμες δίνουν και παίρνουν σε σχέση με την αποχώρηση του Μάνου Παπαδόπουλου για τη Ζενίτ στη Ρωσία.

Εξελίξεις αναμένονται στον Παναθηναϊκό με βάση το τι θα γίνει με τον General Manager, Μάνο Παπαδόπουλο που φαίνεται να έχει πρόταση από τη ρωσική Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Αν ο Παπαδόπουλος φύγει, το μεγάλο ερωτηματικό είναι ποιος μπορεί να αναλάβει αυτή την κομβική θέση στο «τριφύλλι».

Από το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιουνίου, η ομάδα της Euroleague με τις υψηλές βλέψεις έχει βάλει στο στόχαστρο τον επί τέσσερις δεκαετίες (!) General Manager της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και δεξί χέρι ολόκληρης της οικογένειας Γιαννακόπουλου, Μάνο Παπαδόπουλο. Μέχρι τα τώρα, η παραπάνω είδηση δεν επιβεβαιώνεται (ούτε, όμως, διαψεύδεται) από καμία πλευρά, αλλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείχνει έτοιμος να δώσει το χρίσμα σε άτομο εμπιστοσύνης, που πλαισιώσει τον Τάκη Τριαντόπουλο, σε περίπτωση που ο Μάνος παραιτηθεί και αποχαιρετήσει.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι στην τηλεδιάσκεψη της Euroleague, ο επί σειρά ετών Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ και νυν υπεύθυνος να την «τρέξει» δεν… εμφανίστηκε μόνος του, αλλά είχε δίπλα του τον Παναγιώτη Μπόμη.

Ο Παναγιώτης Μπόμης είναι Διευθύνων Σύμβουλος στη «DPG Digital Media», που από τον Ιούνιο του 2018 είναι Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και μέλος στο ΔΣ της ΠΑΕ (ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη). Θεωρείται ένας από τους συνεργάτες – «δεξιά χέρια» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όλα αυτά τα χρόνια, σε ό,τι έχει να κάνει με τον όμιλο Μέσων που διαθέτει.

Παράλληλα, η – κατά γενική ομολογία – επιτυχημένη παρουσία του στη «μάνα του λόχου», αποτελεί ακόμη έναν λόγο για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να του αναθέσει το βαρύ φορτίο, που πιθανώς να αφήσει πίσω του ο Μάνος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με το σάιτ olaprasina1908.gr.

Παρά το ότι ευχή όλων στο «τριφύλλι» είναι ο σημερινός πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να παραμείνει στην ομάδα της καρδιάς του, φαίνεται ότι στους «πράσινους» είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, αφού ακόμα και η σημερινή – για άγνωστους, μέχρι τώρα, λόγους – απουσία του… καλύφθηκε. Ακόμα, όμως, και αν ο Μάνος Παπαδόπουλος παραμείνει, η ενεργοποίηση του Παναγιώτη Μπόμη σε μια τόσο κρίσιμη τηλεδιάσκεψη, μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments