Ελλάδα

Ηλεκτρικός: Ακινητοποιήθηκε συρμός – Διακοπή δρομολογίων από την Αττική έως τη Νέα Ιωνία

Ηλεκτρικός: Ακινητοποιήθηκε συρμός – Διακοπή δρομολογίων από την Αττική έως τη Νέα Ιωνία
Ηλεκτρικός: Αναστάτωση επικρατεί στον Ηλεκτρικό καθώς λόγω βλάβης έχει ακινητοποιηθεί συρμός στα Άνω Πατήσια, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Υπομονή συνίσταται σε όσους πολίτες θέλουν να χρησιμοποιήσουν σήμερα τον Ηλεκτρικό. Λόγω βλάβης έχει ακινητοποιηθεί συρμός στα Άνω Πατήσια, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από τον Πειραιά έως την Αττική και από την Νέα Ιωνία έως την Κηφισιά.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται λόγω της ακινητοποίησης του συρμού στα Άνω Πατήσια, στις στάσεις από την Αττική έως τη Νέα Ιωνία. Ήδη είναι σε εξέλιξη εργασίες προκειμένου να απομακρυνθεί ο ακινητοποιημένος συρμός. Ωστόσο, ο κόσμος που περιμένει στις αποβάθρες είναι αρκετός.

Χαρακτηριστικές είναι οι παρακάτω εικόνες:

Συχνότερα δρομολόγια και αλλαγές στις τιμές των εισιτηρίων:

Σύμφωνα με την ΟΑΣΑ, από την Τρίτη 9 Ιουνίου 2020 έχουν πυκνώσει ακόμη περισσότερο τα δρομολόγια των συρμών στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό. Στην ανακοίνωση του ΟΑΣΑ για το Μετρό τονίζεται ότι «οι συχνότητες δρομολογίων στη γραμμή 2 στα χρονικά διαστήματα από τις 07:00 έως τις 11:00 και από τις 13:30 έως τις 17:30 καθώς και στη γραμμή 3 στο χρονικό διάστημα από τις 07:00 έως τις 17:30 θα είναι ανά 4,5 λεπτά».

Επίσης, εφαρμόζονται ήδη οι νέες τιμές των εισιτηρίων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς μετά τη μείωση του ΦΠΑ. Στο πλαίσιο των πολλαπλών μέτρων στήριξης, ανακοινώθηκε ότι από την 1η Ιουνίου 2020 ο συντελεστής ΦΠΑ στα ΜΜΜ πέφτει στο 13% από 24%. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κανονικό εισιτήριο του ΟΑΣΑ να πέσει στα 1,20 ευρώ (από 1,40).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments