Lifestyle

Mad Clip:«Ό, τι στόχο βάλω θα τον καταφέρω. Είτε έκανα ραπ, είτε πουλούσα λεμόνια θα το έκανα καλά»

Mad Clip:«Ό, τι στόχο βάλω θα τον καταφέρω. Είτε έκανα ραπ, είτε πουλούσα λεμόνια θα το έκανα καλά»
Mad Clip: Συνέντευξη έδωσε ο δημοφιλής τράπερ και μίλησε για όλα.

Ο Πίτερ Αναστασόπουλος, ή αλλιώς ο Mad Clip έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του ANT1, Special Report και μίλησε για όλα. Ο δημοφιλής τράπερ μίλησε για το νέο είδος της τραπ που έχει γίνει μόδα, για τους χιλιάδες θαυμαστές τους, για τις γυναίκες και την αλητεία του που όπως είπε κατάφερε να την «κάνει εμπορική»

Χρήμα, γρήγορα αμάξια, ναρκωτικά, γυναίκες: τα κύρια συστατικά των videoclips των τράπερ που συγκεντρώνουν εκατομμύρια views στο YouTube, πολλές φορές περισσότερα και από αυτά των Αμερικανών ράπερ. Μια μουσική σκηνή που από το περιθώριο, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, κατέληξε σε μόδα με φανατικούς ακόλουθους. «Κάποτε τα κοριτσάκια τσίριζαν για τον Ρουβά, τώρα τσιρίζουν για εμάς» ανέφερε χαρακτηριστικά

«Ότι στόχο βάλω θα τον καταφέρω. Είτε έκανα ραπ, είτε πουλούσα λεμόνια θα το έκανα καλά» είπε ο MadClip σχολιάζοντας πώς μέσα από την τραπ μουσική βρήκε τον τρόπο να μεταφράσει την δική του αλητεία και να την κάνει εμπορική.Όσο για τη βιομηχανία της τραπ είπε πώς υπάρχουν καλλιτέχνες που για μία εμφάνιση έχουν πάρει και 5.000 ευρώ ενώ ο ίδιος μόνο μέσα στο 2019 έκανε 240 εμφανίσεις γεγονός που του εξασφάλισε οικνομική άνεση. Τέλος, παρά την μεγάλη επιτυχία είπε πώς οι εγχώριοι σταρ σνομπάρουν τους τράπερς και το έργο τους.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους haters του είδους που όπως είπε του αρέσει να τους προκαλεί. Για αυτό το θέμα είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στο Vice το 2017. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Στους haters του new school ήχου, τι απαντάς;

Αυτό που έχω να πω, είναι πως πρόκειται για μουσική και στη μουσική πάντα υπάρχει εξέλιξη. Κάποτε στην Αμερική, άλλον ήχο άκουγες από Afrika Bambaataa και άλλον από τους Run D.M.C. To καλό με τη μουσική είναι ότι με το που ηχογραφήσεις κάτι, μένει για πάντα. Οπότε, αν θέλεις να ακούσεις τα παλιά, μπαίνεις στο YouTube, πατάς το όνομα και ακούς ό,τι γουστάρεις. Τώρα, όποιος έχει πρόβλημα με την εξέλιξη, μάλλον του φταίνε τα πάντα στη ζωή του.

Μιας και ανέφερες τους Run D.M.C., ισχύει πως είχες έρθει σε επαφή με τον Jojo Simmons -γιο του θρυλικού Rev. Run- με σκοπό να συνεργαστείτε;

Ναι, είχε παιχτεί μια επαφή μέσω του Drew Astro για τον οποίο σου μίλησα και προηγουμένως. Όταν πήγα Νέα Υόρκη, έγραφα πάρα πολλά κομμάτια, δούλευα πάρα πολύ και ήμουν συγκεντρωμένος στη μουσική. Ο Drew ήξερε μια οικογένεια Κυπρίων από το Νιού Τζέρσεϊ, οι οποίοι ήταν γείτονες του Rev. Run. Όταν με άκουσαν να «φτύνω» κάποιες ρίμες, τους έφυγε το κεφάλι και κάπως έτσι ήρθε ο συνεργάτης του Jojo Simmons να με ακούσει. Τον πήρε επιτόπου τηλέφωνο και ήρθε από την Καλιφόρνια, για να με γνωρίσει. Εκείνη την εποχή, ξεκινούσε ένα δικό του label. Είναι ανιψιός του Russel Simons που είχε ανοίξει την Def Jam και ήθελε να γίνει κάπως σαν τον θείο του. Ήθελαν, λοιπόν, να γίνω ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες που θα υπέγραφαν, αλλά δεν τα βρήκαμε με το συμβόλαιο. Αποφάσισα να μην υπογράψω κι έτσι, χωρίς να υπάρξει κάποιο θέμα μεταξύ μας, την έκανα για Λονδίνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments