Video

Μην ψαρώνεις φινάλε: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 24/6 – Ο τσακωμός φέρνει το τέλος για Σάντυ και Μανώλη

Μην ψαρώνεις φινάλε: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 24/6 – Ο τσακωμός φέρνει το τέλος για Σάντυ και Μανώλη
Μην ψαρώνεις φινάλε: Όλα όσα θα δούμε στο τελευταίο αποψινό επεισόδιο (24/06/2020) της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Σήμερα (24 Ιουνίου) Τετάρτη ρίχνει αυλαία η τηλεοπτική, κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», στην οποία φαίνεται ο τσακωμός να φέρνει το «τέλος» στη σχέση που έχει η Σάντυ με τον Μανώλη.

Μα η ζωή δεν σταματάει με έναν χωρισμό. Με μικρές ή με μεγαλύτερες αλλαγές συνεχίζεται. Έτσι και στο Κερατσίνι, ο καιρός περνάει και όλα μοιάζουν να επιστρέφουν «σχεδόν» στην κανονικότητα που υπήρχε πριν οι Αγραφιώτισσες έρθουν να ταράξουν τα νερά των Αραποστάθηδων!

Είναι, όμως, πάντα προτιμότερη μια ήρεμη ζωή που κυλάει χωρίς έρωτα, χωρίς καβγάδες, χωρίς στενοχώριες ή μήπως χρειάζεται να ταράζονται τα νερά μια στο τόσο;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο; 

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως όταν τα μικρά και τα μεγάλα ψέματα βγαίνουν στην επιφάνεια, το γυαλί ραγίζει για τον Μανώλη και τη Σάντυ. Προσπάθησαν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους μέχρι τον γάμο του Ζαγανιάρη και να λογαριαστούν αμέσως μετά. Αλλά τα όρια της υπομονής τους εξαντλήθηκαν και το προαύλιο της ήσυχης εκκλησίας γίνεται εμπόλεμη ζώνη Αγραφιώτηδων και Αραποστάθηδων.

Στο μεταξύ η Στέλλα, που δεν ήταν ακόμα έτοιμη να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά της για τον Πέτρο, κατέσρτωσε με τη βοήθεια της Τίνας ένα σχέδιο για να τον αποφύγει. Η Τάνια έπεισε τον Λεωνίδα να χωρίσει τη Φαίη και να κάνουν μία νέα αρχή. Και ενώ ο Κάρολος έμαθε την πραγματική ταυτότητα της Ζωής, ο Κοσμάς κατάφερε να σώσει τη Νενέλα από τον απατεώνα Νικηφόρο.

Η ιστορία της σειράς

Στο «Μην ψαρώνεις», Η Σάντυ είναι πλούσια, πολύ πλούσια. Ζει σε μια έπαυλη, με υπηρετικό προσωπικό, σοφέρ, τεράστιο κήπο και πηγαίνει σε φιλανθρωπικά γκαλά. Ο Μανώλης πουλάει ψάρια και ζει μια κανονική ζωή χωρίς να του λείπει τίποτε. Όταν η Σάντυ θα χάσει τα πάντα, θα αναγκαστεί να μετακομίσει στην ίδια γειτονιά με τον Μανώλη. Οι δυο κόσμοι τους θα συγκρουστούν και η συνάντηση τους θα είναι επεισοδιακή. Μια λάθος όπισθεν θα αλλάξει τις ζωές τους αλλά και τις ζωές των παιδιών τους για πάντα.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Λεκάκη, Φαίδρα Δρούκα, Μαρία Ιωαννίδου, Τάσος Παλαντζίδης, Φιόνα Γεωργιάδη, Ειρήνη Ψυχράμη, Δημήτρης Αριανούτσος, Θανάσης Ζερίτης, Ελεάνα Καυκαλά, Θάνος Λέκκας, Γιάννης Σίντος, Σάντυ Χατζηιωάννου και στον ρόλο του Διονύση Αγραφιώτη ο Δημήτρης Μαυρόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments