Αθλητισμός

NBA κορωνοϊός: Θετικοί στον κορωνοϊό 16 παίκτες

NBA κορωνοϊός: Θετικοί στον κορωνοϊό 16 παίκτες
NBA κορωνοϊός: Συναγερμός έχει σημάνει στο NBA ύστερα από τον εντοπισμό 16 αθλητών με κορωνοϊό.

Προβληματισμός επικρατεί στην κορυφαία μπασκετική λίγκα καθώς όπως ανακοινώθηκε 16 παίκτες βρέθηκαν θετικοί στον φονικό ιό. Συνολικά έγιναν τεστ σε 302 παίκτες. Κάθε παίκτης που βρέθηκε θετικός θα μπει σε καραντίνα μέχρι να του επιτρέψουν πάλι τόσο οι συνθήκες υγείας, όσο και ο γιατρός να επιστρέψει στην κανονικότητα ομάδας.

Την ίδια ώρα, όλοι αναρωτιούνται τι θα γίνει με τη συνέχεια της σεζόν.

Το NBA θέλει να ξεκινήσουν και πάλι τα ματς στο τέλος του Ιουλίου, ωστόσο τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στους παίκτες και τα αποτελέσματα αυτών δημιουργούν έντονη ανησυχία. Το πλάνο της λίγκας περιλαμβάνει απομόνωση των παικτών στις εγκαταστάσεις της Ντίσνεϊ στο Ορλάντο, κανείς όμως δεν μπορεί να απαντήσει ακόμη πόσοι από αυτούς θα δώσουν τελικά το “παρών”, τόσο λόγω των διαδηλώσεων στις Ηνωμένες Πολιτείες, όσο και εξαιτίας του φόβου της πανδημίας. Σημειώνεται ότι μεταξύ των αθλητών που έχει διαγνωστεί θετικοί με τον ιό είναι οι Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς), Μάλκολμ Μπρόγκντον (Πέισερς), Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ (Χιτ), τρεις παίκτες των Κινγκς και δύο παίκτες των Σανς.

Σε καραντίνα οι Σακραμέντο Κινγκς:

Τρεις παίκτες των Σακραμέντο Κινγκς διαγνώστηκαν θετικοί στο νέο ιό.  Μετά από εξετάσεις που έγιναν βρέθηκαν να έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό οι Μπάντι Χιλντ, Άλεξ Λεν και Τζαμπάρι Πάρκερ, ενώ τα αμερικανικά Μέσα αναφέρουν ότι υπάρχει και τέταρτο επιβεβαιωμένο κρούσμα χωρίς να αναφέρονται περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως γίνεται αντιληπτό οι «βασιλιάδες» έχουν μπει σε καραντίνα καθώς μετρούν τα περισσότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη λίγκα.

“Πριν μερικές μέρες βρέθηκα θετικός στο τεστ για την COVID-19 και αμέσως απομονώθηκα Σικάγο όπου και παραμένω”, δήλωσε ο Τζαμπάρι Πάρκερ σε δήλωση του και συνεχίζει: “Αισθάνομαι καλά. Ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου στο Ορλάντο και να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση”, κατέληξε ο Πάρκερ, που έπαιξε μόλις ένα παιχνίδι με τους Κινγκς μετά την ανταλλαγή του από τους Χοκς. Ο Άλεξ Λεν που επίσης νοσεί, είπε σε δήλωση του: “Θέλω να ευχαριστήσω τους Κινγκς για τη φροντίδα και το ΝΒΑ που χάρη στον πρωτόκολλο του μου επέτρεψε να βρω γρήγορα το πρόβλημα. Μπήκα σε ατομική καραντίνα και περιμένω με ανυπομονησία να πάρω το ελεύθερο για να ενωθώ με τους συμπαίκτες μου”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments