Ελλάδα

Ψευτογιατρός: Δήλωνε ακόμα και γιατρός του Χριστόδουλου ο 47χρονος

Ψευτογιατρός: Δήλωνε ακόμα και γιατρός του Χριστόδουλου ο 47χρονος
Ψευτογιατρός: Ο 47χρονος που είχε συστηθεί ως γιατρός του Χριστόδουλου ζητούσε ακόμη και την τελευταία δόση από τα 50.000 ευρώ τη στιγμή που ο ασθενής ψυχοραγούσε.

Ο ψευτογιατρός με τα βότανα είχε συστηθεί ακόμη και ως γιατρός του μακαριστού αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Στην εκπομπή Live News ο γιος ενός θύματος του ψευτογιατρού περιέγραψε τι ζητούσε από ο κατηγορούμενος, για τη θεραπεία του πατέρα του.

«Μας πρότεινε μια θεραπεία με αποστάγματα με βότανα που μάζευε από το Άγιο Όρος μάς έλεγε, διατροφή, κάτι τσάγια. Έφερε κάτι σκευάσματα, 7-8 σκευάσματα. Εξήγησε στη μάνα μου πώς θα τα παίρνει ο πατέρας μου. Έφερε κάτι συνταγές για σούπες και χυμούς από καρότα, γενικά χυμούς από βιολογικά προϊόντα. Ο πατέρας μου παραπονιόταν, πείναγε, γιατί δεν έτρωγε, η δίαιτα ήταν εξαντλητική», αναφέρει ο γιος του 67χρονου.

Ο ψευτογιατρός που είχε συστηθεί ως γιατρός του Χριστόδουλου -σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στο MEGA από τον γιο του 67Χρονου- ζητούσε ακόμη και την τελευταία δόση από τα 50.000 ευρώ τη στιγμή που ο άνθρωπος ψυχοραγούσε.

«Στο πρώτο ραντεβού μας είπε το πόσο κοστίζει. Μας είπε ότι μπορεί να χρειαστούμε από 1 έως 5 δόσεις. Στην αρχή μας είχε ζητήσει 11-12 χιλιάρικα. Τα δώσαμε με τη μία. Ο πατέρας μου πέθαινε, δηλαδή δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, και αυτός μου ζήταγε λεφτά για να αλλάξουμε την θεραπεία, να πάμε σε ένα πιο δραστικό μέτρο. Η οποία ήταν πιο ακριβή ας πούμε στο τέλος», είπε μεταξύ άλλων.

Νέες αποκαλύψεις για τις «θεραπείες» του ψευτογιατρού

Καθημερινά έρχονται νέες καταγγελίες στο «φως» της δημοσιότητας για τον ψευτογιατρό και τις επαναστατικές του «θεραπείες». Η εκπομπή Live News του MEGA δημοσίευσε ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο φέρεται να ακούγεται ο 47χρονος και εκτιμά ότι ο ασθενής ανταποκρίνεται στη θεραπεία και πως ο πολύποδας «θα μαραθεί και θα πέσει».

«Ένας πολύποδας από την στιγμή που μικραίνει σημαίνει δύο πράγματα: Ένα ότι ο οργανισμός βρήκε προς στιγμήν μια ισορροπία και αντέδρασε κατευθείαν και δεύτερον ότι κάτι σου λείπει από τον οργανισμό και για κάποιους λόγους το βρήκες, το’ φαγες και του το έδωσες του οργανισμού και άρχισε να θεραπεύεται», λέει ο ψευτογιατρός.

Στην συνέχεια ο ψευτογιατρός ακούγεται να λέει: «Κοιτάξτε πλέον…. δεν συζητάμε για κάποια επέμβαση. Δεν χρειάζεται, εντάξει; Θέλει όμως παρακολούθηση, έτσι; Άκουσε… θα κάνουμε το εξής: θα κάνουμε μια παρακολούθηση συχνή, δηλαδή κάθε ενάμιση μήνα θα τον παρακολουθείς, γιατί μπορούμε να μπούμε σε μια θεραπεία που θα αποτοξινώσουμε το παχύ έντερο και μετά θα το κάνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή, θα σου’ χω μέσα κρασί, θα σου έχω κόκκινο κρασί, δύο ποτηράκια την ημέρα, πάντα με το φαγητό, όχι σκέτα».

«Πρέπει να σταματήσεις το τσίπουρο»

Ο ψευτογιατρός ακούγεται να λέει στον ασθενή πως θα πρέπει να σταματήσει το τσίπουρο, καθώς δεν βοηθάει τη θεραπεία.

«Το τσίπουρο είναι καλό να το σταματήσεις για ένα διάστημα 2-3 μηνών, μέχρι να λήξει η θεραπεία. Θα μπεις σε μια θεραπεία δύο με μάξιμουμ τρεις μήνες. Θα τα καταπολεμήσουμε το αίτιο που δημιούργησε αυτά τα συμπτώματα.

Δεν θα καταπολεμήσουμε το σύμπτωμα, γιατί εάν καταπολεμείς το σύμπτωμα μαθηματικά και συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια, κάποια στιγμή θα σου εμφανιστεί πάλι».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments