Τεχνολογία

Assassin’s Creed Valhalla: Ο director του παιχνιδιού αποχώρησε για προσωπικούς λόγους

Assassin’s Creed Valhalla: Ο director του παιχνιδιού αποχώρησε για προσωπικούς λόγους
Assassin's Creed Valhalla: Ύστερα από τις κατηγορίες για εξωσυζυγικές σχέσεις ο Ashraf Ismail αποχώρησε από το παιχνίδι. Τι δήλωσε ο ίδιος και τι η Ubisoft.

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στην gaming βιομηχανία η αποχώρηση του director του Assassin’s Creed Valhalla από το project. Ο Ashraf Ismail, ο οποίος ήταν ο director και των Assassin’s Creed 4: Black Flag και Assassin’s Creed Origins, ύστερα από τις κατηγορίες για εξωσυζυγικές σχέσεις. Με δήλωση του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ο ίδιος ο Ashraf Ismail ανέφερε: “Αποχωρώ από το αγαπημένο μου project για να ασχοληθώ όπως πρέπει με τα προσωπικά μου προβλήματα. Οι ζωές της οικογένειας μου και η δική μου διαλύθηκαν. Ζητώ πραγματικά συγγνώμη από όσους πλήγωσα. Υπάρχουν εκατοντάδες ταλαντούχοι, παθιασμένοι άνθρωποι που προσπαθούν να χτίσουν μια εμπειρία για εσάς, που δεν τους αξίζει να συνδεθούν με αυτό. Τους εύχομαι τα καλύτερα”.

Η ανάρτησή του:

Σημειώνεται, πως τις προηγούμενες ημέρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αρκετές περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του gaming. Πλέον, στη λίστα αυτή προστέθηκε και ο Ismail , ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέσεις εκτός του γάμου του ενώ έκρυβε την οικογενειακή του κατάσταση. Ωστόσο, το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει διαλευκανθεί για την ώρα. Τονίζεται, βέβαια πως ο -πρώην πλέον- director δεν κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση, αλλά για το ότι απάτησε τη σύζυγό του. Η γυναίκα με την οποία είχε παράλληλο δεσμό τον κατηγόρησε δημόσια στο Twitter.

Η Ubisoft από την πλευρά της προχώρησε σε δηλώσεις: “Ο Ashraf Ismail παραιτείται από το project, παίρνοντας άδεια. Η ομάδα ανάπτυξης δεσμεύεται να προσφέρει ένα υπέροχο παιχνίδι με το Assassin’s Creed Valhalla. To Assassin’s Creed Valhalla θα κυκλοφορήσει την εορταστική περίοδο του 2020 για τα Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia και τα Windows PC αποκλειστικά μέσα από τα Epic Games Store και Uplay”. Παράλληλα, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία UPLAY+, ενώ όσοι αγοράσουν το παιχνίδι στο Xbox One δε θα χρειαστεί να αγοράσουν δεύτερη φορά την έκδοση του Xbox Series X, αφού υποστηρίζεται η Smart Delivery τεχνολογία.

Δυο λόγια για το game:

Το Valhalla λαμβάνει χώρα τον 9ο αιώνα μ.Χ. και ακολουθεί την πορεία ενός Viking που ονομάζεται Jora, ο οποίος εξερευνά τον κόσμο παρέα με ακόμη τέσσερις  συντρόφους, κάτι που μεταφράζεται σε δυνατότητα co-op multiplayer με άλλους gamers. Οι πολιτικές συμμαχίες, οι αποφάσεις στη μάχη και οι επιλογές στους διαλόγους θα μπορούν να επηρεάσουν τον κόσμο του παιχνιδιού και ως εκ τούτου οι παίκτες θα πρέπει να προσέξουν τι θα κάνουν σε κάθε στιγμή που θα ζητηθεί να πάρουν μια απόφαση. Στο παιχνίδι θα βρίσκονται τέσσερα βασίλεια: τα North Cumbria, East Anglia, Mercia και Essex. Ο παίκτης θα μπορεί να δώσει εντολή στα πλοία του να πάνε σε raids, να επιτεθούν σε άλλοις οικισμούς και να χρησιμοποιήσουν τα λάφυρα για να αναπτύξουν το δικό τους.

Με τον ίδιο τρόπο βέβαια, ο οικισμός του παίκτη είναι ανοιχτός σε επιθέσεις από οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο, οποιαδήποτε στιγμή. Ο ήρωας μπορεί να κρατάει διπλά όπλα στο παιχνίδι, όπως σπαθιά, τσεκούρια και ασπίδες και η ομάδα ανάπτυξης έχει χρησιμοποιήσει μεγάλη ποικιλία, έτσι ώστε ακόμη και μετά το πρώτο 20ωρο, ο παίκτης να βρίσκει νέους τύπους. Οι μάχες στη θάλασσα παίζουν ξανά σημαντικό ρόλο, ενώ θα υπάρχουν και αρκετές επιλογές εξερεύνησης στο νερό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments