Lifestyle

Χάρης Ρώμας: Ανέβασε φωτογραφία του από όταν ήταν 20 ετών

Χάρης Ρώμας: Ανέβασε φωτογραφία του από όταν ήταν 20 ετών
Χάρης Ρώμας: O «Πώποτας» δημοσίευσε στον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του από όταν ήταν νέος.

Δύσκολα αναγνωρίσιμος, μα όχι εντελώς αγνώριστος φαίνεται πως ήταν ο Χάρης Ρώμας όταν διένυε τα εικοστά του χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται πως είναι στα καλύτερά του αυτή την περίοδο με το sequel του «Καφέ της Χαράς» να… σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης, αν και η πανδημία του κορωνοϊού επηρέασε πολύ όλους τους ηθοποιούς. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα ασχολείται πολύ με τα social media και κυρίως το Instagram.

Η φωτογραφία του από όταν ήταν 20 ετών πήρε χιλιάδες likes πολύ γρήγορα

Ο «Πώποτας» ενημερώνει σχεδόν καθημερινά τον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου διατηρεί πάνω από τριάντα χιλιάδες ακολούθους. Εκεί λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία του από όταν ήταν 20 ετών.

Σε αυτήν ποζάρει… μοιραίος στον φακό, έχοντας μακριά, σγουρά μαλλιά. «Ε,ναι! Αυτός ο εικοσάχρονος άντρας είμαι εγώ, ο Χάρης Ρώμας», είναι το σχόλιο που συνοδεύει την ανάρτησή του, την οποία οι followers του λάτρεψαν και για αυτό χάρισαν τα likes απλόχερα. Είναι άξιο αναφορά πως μέσα σε λιγότερο από 5 ώρες, η φωτογραφία είχε συγκεντρώσει πάνω από 5.600 likes.

Η ζωή του γνωστού Έλληνα ηθοποιού

Ο Έλληνας ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης γεννήθηκε το 1960 στον Πειραιά, όπου και έζησε μέχρι την ηλικία των 6 ετών, όταν και μετακόμισαν οικογενειακώς στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών.

Σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια. Αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη. H απόφαση αυτή δεν άρεσε στους γονείς του και ιδίως στον πατέρα του, ο οποίος σταμάτησε να του μιλάει και του απαγόρευσε να εμφανιστεί στο θέατρο με το επίθετό του (Ρασσιάς).

Έτσι, ο Χάρης Ρώμας έγινε γνωστός με το επώνυμο της μητέρας του (Ρώμα). Με τον πατέρα του συμφιλιώθηκε λίγο πριν τον θάνατό του. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, με την οποία και εξελέγη.Έτσι, έχει οριστεί εντεταλμένος σύμβουλος θεατρικών και μουσικών εκδηλώσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments