Video

Αρναούτογλου Αλέφαντος: Ο γνωστός παρουσιαστής αποχαιρέτησε τον θρυλικό προπονητή

Αρναούτογλου Αλέφαντος: Ο γνωστός παρουσιαστής αποχαιρέτησε τον θρυλικό προπονητή
Αρναούτογλου Αλέφαντος: Στην έναρξη της βραδινής εκπομπής του «The 2night Show», ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποχαιρέτησε τον Νίκο Αλέφαντο που πέθανε στα 81 του χρόνια.

«Επειδή έχει περάσει από εδώ και ήταν η τελευταία συνέντευξη εδώ στην εκπομπή, έτσι κι αλλιώς ήταν πολύ συγκεκριμένος για το πού δίνει συνεντεύξεις, θα ήθελα να ξεκινήσω και να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

«Έχω κρατήσει τις ωραιότερες αναμνήσεις…»

Με αυτά τα λόγια μίλησε στην έναρξη της βραδινής εκπομπής του «The 2night Show», την Τετάρτη (24 Ιουνίου) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος αποχαιρέτησε τον Νίκο Αλέφαντο που πέθανε στα 81 του χρόνια. «Έχω κρατήσει τις ωραιότερες αναμνήσεις… Ένας άνθρωπος που είχε πολλούς φίλους, αλλά και πάρα πολλούς που ίσως δεν τον καταλάβαιναν γιατί είχε τη δική του φιλοσοφία και τη δική του λατρεία με την αγαπημένη του ομάδα», προσέθεσε ο γνωστός παρουσιαστής.

«Θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου»

«Εγώ θα κρατήσω όλες αυτές τις στιγμές, τις ατάκες του, αυτά που μας έκαναν να χαιρόμαστε, να γελάμε, να διασκεδάζουμε, αλλά και να μαθαίνουμε γιατί ήταν γνώστης του ποδοσφαίρου», δήλωσε ο παρουσιαστής, για να καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: «Η εκρηκτικότητα και ο αυθορμητισμός του θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου και σίγουρα θα θυμάμαι αυτές τις υπέροχες στιγμές που περάσαμε όταν είχε έρθει εδώ».

«Μας τα εξήγησε ωραία και μας έμαθε μπαλίτσα»

«Ήταν μια μαγική περίπτωση ανθρώπου και σίγουρα τώρα εκεί που είναι θα με ακούει και θα γελάει, τα πάντα όλα. Μας τα εξήγησε ωραία και μας έμαθε μπαλίτσα. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του», τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Πότε θα γίνει η κηδεία του Νίκου Αλέφαντου;

Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Νίκου Αλέφαντου. Η κηδεία του θρυλικού προπονητή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουνίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών και θα είναι σε λαϊκό προσκύνημα από τις 11:00. Έτσι, συγγενείς, φίλοι και φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία για το τελευταίο αντίο στον εμβληματικό Έλληνα προπονητή.

Ο πρώην προπονητής, μεταξύ άλλων, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Ηρακλή, του ΠΑΟΚ και του ΟΦΗ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, από τα οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments