Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του για την επόμενη μέρα

Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του για την επόμενη μέρα
Γιώργος Δώνης Παναθηναϊκός: Ο Έλληνας τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη μέρα που θα τον βρει μακριά από τους "πράσινους".

Η σχέση του Γιώργου Δώνη με τον Παναθηναϊκό πέρασε από σαράντα κύματα. Τη χρονιά που ο σύλλογος δεν εξασφάλισε την αδειοδότησηο Έλληνας τεχνικός συμπλήρωσε την ομάδα και με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές κατάφερε να φτιάξει μια αξιόμαχη ομάδα. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον Δώνη στον πάγκο και με μια ακόμα πιο δυνατή ομάδα. Ωστόσο το πράγμα κάπου στράβωσε στην πορεία. Όχι στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς εντός γηπέδου οι “πράσινοι” ήταν ανταγωνιστικοί όσο τους επέτρεψαν τα δεδομένα τους.

Το κλίμα για τον Γιώργο Δώνη χάλασε όταν ο Τσάβι Ρόκα ανέλαβε τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ο Ισπανός είχε το ελεύθερο από τον Γιάννη Αλαφούζο να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν. Ο Καταλανός προχώρησε σε κάποιες κινήσεις που δεν άρεσαν στον Έλληνα τεχνικό. Εκείνος δεν δίστασε να εκφράσει την αντίθεση του και μπροστά στις κάμερες.

Οι σκέψεις για την επόμενη μέρα

Την περίοδο που ο Παναθηναϊκός “έκλεισε” τον Βέλεθ ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε δημόσια την αντίθεση του. Παράλληλα δεν έδειξε να συμφωνεί με τον τρόπο που χειρίστηκε ο σύλλογος της υπόθεση Βαγιαννίδη. Τότε υπήρξαν σκέψεις για άμεσο διαζύγιο, αλλά αποφασίστηκε ότι ήταν καλύτερο και για τις δυο πλευρές να μείνουν μαζί. Ωστόσο το γυαλί είχε ήδη ραγίσει.

Μεσολάβησε η διακοπή εξαιτίας του κορωνοϊού και όλα μπήκαν στον πάγο. Λίγο πριν την έναρξη των play off ο Δώνης έμαθε ότι μετά το τέλος της σειράς παιχνιδιών θα αποτελέσει παρελθόν. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Ισπανός Ντάνι Πογιάτος. Αυτό δεν επηρέασε την συγκέντρωση του Έλληνα τεχνικού. Ο Δώνης μένει συγκεντρωμένος για το καλό του Παναθηναϊκού, αλλά και για το δικό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Δώνης θέλει να φύγει με ψηλά το κεφάλι έχοντας στο μυαλό του και το επόμενο βήμα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ομάδα από το εξωτερικό που έχει δείξει ενδιαφέρον. Αυτή είναι η Σερκλ Μπριζ από το Βέλγιο. Ουσιαστικά αυτή η ομάδα αποκτά τους δανεικούς παίκτες που δεν χωράνε στο ρόστερ της Μονακό. Ωστόσο η συγκεκριμένη ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει παραπάνω από 400.000 για ολόκληρο το τεχνικό επιτελείο του Έλληνα κόουτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments