Video

Τρύφωνας Σαμαράς: Πήγα να σηκώσω τη Χαρά και με έπιασε η μέση μου 

Τρύφωνας Σαμαράς: Πήγα να σηκώσω τη Χαρά και με έπιασε η μέση μου 
Τρύφωνας Σαμαράς: Ο γνωστός καμμωτής και η Χαρά Βέρρα έκλεψαν την παράσταση τραγουδώντας «Μια κότα στρουμπουλή» και το «Crazy girl» στη σκηνή του «Just The 2 Of Us».

Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα ξεσήκωσαν τόσο τους τηλεθεατές όσο και όσους ήταν στο πλατό του σόου τραγουδιού «Just The 2 Of Us».

Έτσι, μια ακόμα ξεχωριστή τηλεοπτική στιγμή χάρισε στο κοινό του J2US ο Τρύφωνας Σαμαράς. Με παρτενέρ του τη Χαρά Βέρρα, ο γνωστός κομμωτής ερμήνευσε το τραγούδι «Μια κότα στρουμπουλή», χωρίς να αποσπά τα θετικά σχόλια της επιτροπής, ενώ δεν έλειψαν και τα «καρφιά» προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία αποχώρησε από τον διαγωνισμό στο προηγούμενο σόου.

«Εδώ που χορεύαμε το Crazy Girl έπαθα κάτι στη μέση μου… Πήγα να σηκώσω λίγο τη Χαρά και εκεί που πήγα να τη σηκώσω, έμεινα…!», τόνισε o γνωστός hair stylist, με τον γιατρό να επιβεβαιώνει το συμβάν και να τονίζει πως πρόκειται για τράβηγμα στη μέση, δηλαδή μια μυική θλάση λόγω του απότομου.

Just The 2 Of Us, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι

Ανατρεπτικό, απολαυστικό και εντελώς απρόβλεπτο, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι έρχεται κάθε Σάββατο στις 22:00 στο OPEN. Μερικά ακόμα επεισόδια απομένουν για να πει «Just The 2 Of Us» το ζευγάρι που θα καταφέρει να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φαντασμαγορικού σόου.

Στην τελική ευθεία για το πολυαναμενόμενο φινάλε, τα ζευγάρια που έμειναν, θα προσπαθήσουν να δώσουν το 100% τους και να πάρουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό! Στο πιο μεγάλο και κεφάτο τηλεοπτικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, θα δούμε τα αγαπημένα μας ντουέτα σε δύο ερμηνείες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό, ο Γιώργος Λιβάνης και ο Μάριος Πρίαμος, η Χαρά Βέρρα και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Άρης Μακρής και η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Κώστας Καραφώτης και η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μερικά από τα ζευγάρια που προσπαθούν να κερδίσουν για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις του κοινού και της κριτικής επιτροπής, που με την ψήφο και τη βαθμολογία τους αντίστοιχα, καθορίζουν την παραμονή των παικτών στο παιχνίδι.

Τραγούδι, χορός, αλλά και πειράγματα που οδηγούν σε απολαυστικές ατάκες έρχονται on stage. Ποιος θα δώσει… ρεσιτάλ ερμηνείας; Πόσα 10άρια θα δώσει η Δέσποινα Βανδή; Ποιο ζευγάρι ξετρελαίνει την Βίκυ Σταυροπούλου; Θα σκίσει στη βαθμολογία το ντουέτο που σύμφωνα με τη Μαρία Μπακοδήμου «έσκισε» το κομμάτι που ερμήνευσε; Ανατρεπτικό και με πολλές εκπλήξεις το «Just The 2 Of Us» έρχεται στο #OpenTv κάθε Σάββατο στις 22:00!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments