Ελλάδα

Θέματα Πανελλήνιες 2020 ΕΠΑΛ: Αυτά είναι τα θέματα στα σημερινά μαθήματα

Θέματα Πανελλήνιες 2020 ΕΠΑΛ: Αυτά είναι τα θέματα στα σημερινά μαθήματα
Θέματα Πανελλήνιες 2020 ΕΠΑΛ: Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Ηλεκτρικές Μηχανές, Οικοδομική και Τεχνολογία Υλικών, περιελάμβανε το σημερινό «μενού» των Πανελληνίων Εξετάσεων για τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων.

Προς το τέλος τους οδεύουν οι φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις. Σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου,οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), εξετάστηκαν σε μαθήματα ειδικότητας. Ειδικότερα, οι μαθητές κλήθηκαν να γράψουν στα εξής μαθήματα: Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων, Ηλεκτρικές Μηχανές, Οικοδομική και Τεχνολογία Υλικών. Ακολουθούν τα θέματα που “έπεσαν” σε κάθε μάθημα.

Δείτε εδώ τα θέματα στην Οικοδομική

Δείτε εδώ τα θέματα στην Τεχνολογία Υλικών

Δείτε εδώ τα θέματα στις Ηλεκτρικές Μηχανές

Δείτε εδώ τα θέματα στα Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

Υπενθυμίζεται, ότι αύριο Τρίτη, 30 Ιουνίου, οι μαθητές θα διαγωνιστούν στα εξής μαθήματα: Στοιχεία Ψύξης – Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών, Ψηφιακά συστήματα.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες. Κατά τη διάρκεια της τρίωρης εξέτασης οι μαθητές οφείλουν να έχουν πάντα μαζί τους:

  • Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο.
  • Δελτίο Εξεταζομένου Πανελλαδικών Εξετάσεων (καρτελάκι).
  • Τρία στυλό (μπλε ή μαύρου χρώματος), μολύβι, γόμα και ξύστρα.
  • Γεωμετρικά όργανα, όπου χρειάζονται.
  • Ένα μπουκαλάκι με νερό ή χυμό.
  • Ένα ρολόι χειρός, ώστε να διαχειριζόμαστε σωστά τον χρόνο μας κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Επίσης:

  • Κατά τη διάρκεια των Πανελλήνιων Εξετάσεων η χρήση μάσκας από τους υποψήφιους είναι προαιρετική, ωστόσο είναι υποχρεωτική για τους επιτηρητές εκπαιδευτικούς στις αίθουσες
  • Σε κάθε αίθουσα εξέτασης θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των υποψηφίων, ενώ το ίδιο θα ισχύει και στους χώρους προετοιμασίας και στους χώρους εξέτασης των υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.
  • Οι αίθουσες πρέπει να αερίζονται με φυσικό τρόπο και η χρήση ανεμιστήρων απαγορεύεται, ενώ όπως ήδη ισχύει στο σχολικό περιβάλλον μετά την άρση του lockdown, θα πρέπει να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και να τηρούνται οι οδηγίες καλής υγιεινής των χεριών, με χρήση νερού και σαπουνιού ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments