Lifestyle

Η γυμνή φωτογραφία που ανέβασε η Βίκη τρέλανε κόσμο

Η γυμνή φωτογραφία που ανέβασε η Βίκη τρέλανε κόσμο
Είναι μόλις 25 ετών και έχει όλη την ζωή μπροστά της.

Ό,τι και να πούμε για τη Βίκυ είναι περιττό. Όπως περιττά είναι και τα ρούχα για εκείνη, η οποία χάρισε μια από τις πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram. Η Βίκυ Οντίντκοβα δεν είναι ένα συνηθισμένο μοντέλο του διαδικτύου. Είναι ένας άγγελος επι γης όπως έχει χαρακτηριστεί η καλλονή από τη Ρωσία. Από τη Ρωσία με αγάπη, λοιπόν, το μοντέλο που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αγία Πετρούπολη, έχει ύψος 1,73 μέτρα, σταρένια επιδερμίδα και και καστανόξανθα, μακριά μαλλιά κάνει τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλάει.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram την έχουν κάνει ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα, ενώ ο λογαριασμός της αριθμεί πάνω από 5 εκατομμύρια ακολούθους. Μην ξεχνάμε ότι η Ρωσία είναι μια χώρα με ένα DNA που βγάζει από τα ομορφότερα μοντέλα παγκοσμίως. Σε αυτά ανήκει και η Βίκυ Οντίντκοβα η οποία στα 26 της χρόνια έχει κατακτήσει όχι μόνο τη χώρα της αλλά τον πλανήτη όλο. Η Βίκυ η οποία είναι γνωστή για τα πολύ εντυπωσιακά της οπίσθια, αλλά και το χυμώδες στήθος της, πόζαρε ολόγυμνη για λογαριασμό του MAVRIN Magazine, στέλνοντας τους θαυμαστές της για κρύο ντους.

Όχι δεν είναι υπερβολή, τι στιγμή που υπάρχουν και άλλα εξίσου πανέμορφα και μοναδικά μοντέλα, απλά η Βίκυ έχει αυτό το “κάτι” που θέλουμε, όπως τραγουδούσε και η Καιτούλα η Γαρμπή. Την 26χρονη από την Αγία Πετρούπολη την είχαμε γνωρίσει μέσα από τις φωτογραφίες τις σε ανδρικά περιοδικά, αλλά και περιοδικά μόδας, ενώ στη Ρωσία μεγάλο ενδιαφέρον αποκτούν και τα βίντεό της στο κανάλι της στο youtube το οποίο αριθμεί χιλιάδες εγγεγραμμένους.

Από τις μεγάλες της αγάπες είναι και η F1 την οποία παρακολουθεί, όποτε οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις της το επιτρέπουν. Η Ρωσίδα καλλονή ανήκει στο δυναμικό του πρακτορείου “Mavrin” και είναι ένα από τα πιο καυτά μοντέλα παγκοσμίως, ενώ φέρεται να είχε σχέση με τους πιλότους της Formula 1 Φερνάντο Αλόνσο και Λούις Χάμιλτον. Σίγουρα είναι από τις γυναίκες εκείνες που δεν τους λες εύκολα “όχι”.  Η ίδια γνωρίζει το ταλέντο της και δεν διστάζει να το εμφανίζει στις φωτογραφίες που ανεβάζει κάνοντας τα εκατομμύρια των ακολούθων της να παραμιλούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments