Αθλητισμός

Ολυμπιακός ρόστερ: Tέλος οι Μπόλντγουιν, Πολ, Χαπ και Μπάικς

Ολυμπιακός ρόστερ: Tέλος οι Μπόλντγουιν, Πολ, Χαπ και Μπάικς
Ολυμπιακός ρόστερ: Όπως αναμενόταν, αποχαιρέτησαν τον Πειραιά οι Μπόλντγουιν, Πολ, Χαπ και Μπάικς.

Ήταν αναμενόμενο και έγινε. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι αποχωρούν από την ομάδα οι Ουέιντ Μπόλντγουιν, Μπράντον Πολ, Ντουάιτ Μπάικς και Ίθαν Χαπ. Όπως αναμενόταν, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν το τέλος στη συνεργασία τους με τους τρεις πρώτους, ενώ ελεύθερος έμεινε και ο Ίθαν Χαπ, που πέρασε τη σεζόν ως δανεικός στην Ιταλία με τη φανέλα της Κρεμόνα.

Οι Πειραιώτες έκαναν χρήση της σχετικής επιλογής (option), που υπήρχε στα συμβόλαια των τεσσάρων Αμερικανών και τους επέτρεψε να ενταχθούν στην αγορά ως ελεύθεροι για να ψάξουν την επόμενη μπασκετική στέγη τους. Να σημειώσουμε ότι Πολ και Μπόλντγουιν αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια της φετινής -ιδιαίτερης λόγω κορωνοϊού– σεζόν στον Πειραιά, χωρίς να εντυπωσιάσουν, ενώ ο Μπάικς ήρθε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και δεν πρόλαβε να δείξει την αξία του.

Η λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τους τέσσερις αποχωρήσαντες

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε τους Γουέιντ Μπόλντγουϊν, Μπράντον Πολ, Ντουάιτ Μπάικς και Ίθαν Χαπ ότι θα κάνει χρήση του όρου opt out που είχαν στο συμβόλαιό τους. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Σε σχέση με τους αντικαταστάτες τους στην περιφέρεια του Ολυμπιακού, το όνομα του Κώστα Σλούκα συνεχίζει να παίζει, όσο δεν είναι σίγουρο που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας διεθνής γκαρντ. Χθες, γνωστός ρεπόρτερ της Φενέρμπαχτσε αναφέρθηκε στην περίπτωση του Κώστα Σλούκα και μέσω ενός… τρελού σεναρίου τόνισε πως οι πιθανότητες παραμονής – αποχώρησής του από την τουρκική ομάδα είναι απόλυτα μοιρασμένες.

Ο λόγος για τον Τούρκο ρεπόρτερ της Φενέρ, Σερτσάν Χαμζάογλου, ο οποίος έκανε μια… τρελή πρόβλεψη και τόνισε πως στην περίπτωση του Σλούκα οι πιθανότητες παραμονής – αποχώρησής του είναι απόλυτα ίδιες, δηλαδή 50 – 50. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του έχοντας στην κορυφή των «θέλω» του τον Έλληνα γκαρντ, όμως ο «Σλου» δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Τούρκους και το επόμενο διάστημα θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της Φενέρ και τον Γκεραρντίνι.

Επίσης, ο Χαμζάογλου ανέφερε πως ο 30χρονος παίκτης μπορεί να συνεχίσει στη γειτονική χώρα, σε περίπτωση που τα βρει με τη διοίκηση της ομάδας στους νέους όρους που θα του προταθούν. Τονίζεται, σύμφωνα με το sdna.gr, πως η Φενέρμπαχτσε μπαίνει σε νέα εποχή, χωρίς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της. Το μπάτζετ της ομάδας θα πέσει, όμως οι Τούρκοι κάνουν προσπάθεια να διατηρήσουν ένα ανταγωνιστικό προφίλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments