Lifestyle

Όνομα έκπληξη στο Mega Channel

Όνομα έκπληξη στο Mega Channel
Θα είναι στην πρωϊνή ζώνη του προγράμματος.

Επι ποδός βρίσκονται τα τηλεοπτικά στρατηγεία των σταθμών προκείμενου να κλείσουν πρόσωπα-κλειδιά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν η οποία θα ξεκινήσει σε δυο μήνες. Ένα από τα κανάλια αυτά του οποίου οι υπεύθυνοι προγράμματος βρίσκονται σε συνεχή ραντεβού είναι και το Mega Channel όπου ο κ. Πέτρος Μπούτος αναζητά πρόσωπα που θα κάνουν τη διαφορά. Επιθυμία του καναλιού είναι να έρθουν κάτω από την τηλεοπτική του στέγη πρόσωπα νέα και ταλαντούχα.

Μια από τις βασικές ζώνες είναι η πρωϊνή όπου ο Πέτρος Μπούτος θέλει να δημιουργήσει ένα νεανικό κόνσεπτ μακριά από πρωινάδικα κουτσομπολιού που κάθε χρόνο ανακυκλώνονται. Μεταξύ των προσώπων που συναντήθηκαν με τον κ. Πέτρο Μπούτο και με τον οποίο βρέθηκε η χρυσή τομή είναι η 27χρονη ηθοποιός Δανάη Μπάρκα.

Η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega Channel προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού και να αναλάβει την παρουσίαση πρωϊνής ψυχαγωγικής εκπομπής η οποία θα παίρνει τη σκυτάλη από την πρωϊνή ενημερωτική ζώνη. Η Δανάη Μπάρκα θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ένα άλλο πλαίσιο εκτός θεατρικής σκηνής και σίγουρα είναι μια πρόκληση τόσο για την ίδια όσο και για το σταθμό που εμπιστεύεται νέα πρόσωπα.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Δανάη Μπάρκα είναι η κόρη της πολύ γνωστής ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου και η οποία αν και 27 ετών έχει διαγράψει τη δική της πορεία στο θέατρο με συμμετοχή σε παραστάσεις όπως «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», «Νίκη» κ.ά. Η πιο χαρακτηριστική ερμηνεία της ήταν αυτή στην «Ουρανία», όπου απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Πριν την μεγάλη απόφαση και το συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega Channel η Δανάη το συζήτησε με τη μητέρα της την οποία ήθελε εδώ και πάρα πολύ καιρό στο Μεγάλο Κανάλι ο Πέτρος Μπούτος, αλλά η Βίκυ Σταυροπούλου έχει συνεργασία με το Open όπου θα συνεχίσει στο J2US. Πάντως μητέρα και κόρη έχουν μια πολύ ιδιαίτερη σχέση. Και οι δυο γυναίκες λατρεύουν να αυτοτρολάρονται και να πειράζουν η μια την άλλη διαρκώς μέσα από τα social media γεγονός που μαρτυρούν και οι κατα καιρούς φωτογραφίες που ανεβάζουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments