Αθλητισμός

Super League: «Τελικός» δεύτερης θέσης στην Τούμπα

Super League: «Τελικός» δεύτερης θέσης στην Τούμπα
Super League: Στη Θεσσαλονίκη στρέφεται το ενδιαφέρον σήμερα, όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των play off. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα διασταυρώσουν απόψε στις (21:00) στην Τούμπα τα “ξίφη” τους για την 5η αγωνιστική των play off της Super League. H αναμέτρηση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς η διαφορά μεταξύ των δύο «Δικεφάλων» είναι στους τρεις βαθμούς. Έτσι,  αν οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα καταφέρουν να πάρουν το «τρίποντο» θα αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα για την έξοδο στο Champions League. Υπενθυμίζεται, πως ο ΠΑΟΚ έχασε τα δύο παιχνίδια της σεζόν 2017-2018, που η ΑΕΚ πήρε το πρωτάθλημα, αλλά από τότε είναι αήττητος σε έξι επίσημα, με δύο νίκες σε τελικούς Κυπέλλου, δύο νίκες εντός στο πρωτάθλημα και δύο ισοπαλίες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα. Η Ένωση είχε κερδίσει τέσσερα διαδοχικά και πέντε στο πρωτάθλημα αμέσως πριν.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Μισή ώρα αργότερα, στις 21:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Την Τετάρτη οι “ερυθρόλευκοι” επικράτησαν του ΠΑΟΚ και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου ενώ την Κυριακή νίκησε την ΑΕΚ και κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Σημειώνεται, πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι -μέχρι στιγμής- αήττητη. Μάλιστα, έχει βρει δίχτυα και στα 26 τελευταία παιχνίδια της έδρας της ενώ έχει κερδίσει και τα οκτώ τελευταία μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας 24 γκολ.Φέτος, οι Πειραιώτες επικράτησαν δύο φορές των Κρητικών, φτάνοντας τις τρεις σερί νίκες, μετά τη νίκη του ΟΦΗ τον Οκτώβριο του 2018 με 1-0 στο Ηράκλειο. Αυτή, είναι και η τελευταία ήττα του Ολυμπιακού από ομάδα της περιφέρειας.

Την “παράσταση” θα ανοίξει ο Παναθηναϊκός στις 17:00, ο οποίος θα υποδεχτεί στο ΟΑΚΑ τον Άρη με στόχο να εξασφαλίσει την πρώτη του νίκη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Για τους “κίτρινους” είναι ένα παιχνίδι, που εφόσον το κερδίσουν, μπορούν να ελπίζουν ότι θα φτάσουν τον Παναθηναϊκό στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των play off:

Η βαθμολογία των play off:

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής των play off και η 5η αγωνιστική των play out:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments