Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [01/07/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [01/07/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [01/07/2020].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [01/07/2020].

Κριός

Θα θελήσεις να προσφέρεις περισσότερα στη σχέση σου, από ό, τι έκανες μέχρι πρόσφατα. Ακόμη και η παραμικρή προσπάθεια όμως, να ξέρεις πως θα φέρει κάτι ευχάριστο ή παθιασμένο. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις δείχνοντας στον εραστή σου λίγο περισσότερη στοργή. Αν θέλεις αποδείξεις για το γεγονός πως παίρνουμε ό,τι δίνουμε, τότε δώσε και περίμενε να δεις το αποτέλεσμα.

Ταύρος

Θα υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι που νιώθεις ιδιαίτερα ευαίσθητη από αυτά που σου λέει ο εραστής σου. Πριν ξεκινήσεις όμως να δίνεις τις δικές σου συναισθηματικές απαντήσεις, σκέψου αν υπάρχει έστω και το παραμικρό ψήγμα αλήθειας σε όσα λέγονται. Η αλήθεια κάποιες φορές συμβάλλει στο να σε ταρακουνήσει. Προσπάθησε να είσαι ανοιχτόμυαλη και δεκτική, σε ένα καλοπροαίρετο μήνυμα τώρα.

Δίδυμοι

Θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να εστιάσεις… ή στην εμφάνισή σου ή στην προβολή σου. Μπορεί να μην ανησυχείς ιδιαίτερα όμως για το πώς σε βλέπει ο κόσμος…παρά ένα συγκεκριμένο άτομο. Θυμήσου τι λένε για την εσωτερική ομορφιά. Το να αφήνεις τις βαθύτερες αυθεντικές σου ιδιότητες να λάμψουν είναι η καλύτερη στρατηγική για να εντυπωσιάσεις κάποιον.

Καρκίνος

Αν κάτι φαίνεται αβέβαιο ή δημιουργεί μια αίσθηση αμφιβολίας στο μυαλό σου, τότε μπορεί να τα κάνεις πολύ χειρότερα τα πράγματα, αν δεν ζητήσεις τη συμβουλή ενός φίλου. Γιατί μπορεί να σε βοηθήσει ν’ αλλάξεις την εστίασή σου από το σημαντικό και να χαλαρώσεις. Το θετικό σου πνεύμα χρειάζεται και αξίζει να αποκατασταθεί. Το να αφήσεις την αισιοδοξία και την ανεμελιά ενός φίλου να σε επηρεάσει….θα είναι για σένα το τέλειο τονωτικό τώρα.

Λέων

Αυτή η γοητεία σου, είτε θα σε βοηθήσει ή θα σε κάψει. Αν είσαι ελεύθερη, τότε τα ένστικτά σου πιθανότατα δεν θα σε απογοητεύσουν, αν καταλάβεις τι ακριβώς σκέφτεται κάποιος, χωρίς να πει λέξη. Αν είσαι σε σχέση, το πάθος της προσωπικότητάς σου, μπορεί να φέρει θετικά ή όχι και τόσο θετικά αποτελέσματα…..ανάλογα με τον τρόπο που λειτουργείς στη σχέση σου.

Παρθένος

Αντί να εστιάζεις στα αποτελέσματα που δεν βλέπεις να εμφανίζονται αμέσως στην ερωτική σου ζωή, κοίταξε τα θεμέλια της σχέσης σου. Κάποια μπορεί να είναι αόρατα, αλλά μπορεί να αφορούν κάτι τόσο ισχυρό και εκτεταμένο… όσο ένα νέο επίπεδο εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Ξέρεις ότι έχεις ένα παθιασμένο όραμα και κάνεις σχέδια για το μέλλον. Μην υποτιμάς, αυτό που κάνεις τώρα….γιατί μπορεί να κάνει το όραμά σου πραγματικότητα.

Ζυγός

Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσεις μια πιο ανορθόδοξη προσέγγιση στην αγάπη και τον ρομαντισμό τώρα. Υπάρχει όμως διαφορά ανάμεσα στο να πειραματίζεσαι και στο να ξεφύγεις εντελώς. Γνωρίζεις ότι η παθιασμένη πρόοδος βασίζεται στο να ανακαλύψεις από την αρχή κάποιους κανόνες στη σχέση σου. Με την προθυμία να δεις το δεσμό σου πιο ανοιχτόμυαλα…. με υπομονή και ευαισθησία, θα τα καταφέρεις να φτάσεις στο στόχο σου.

Σκορπιός

Κάποιος φαίνεται να έχει κάνει καλή δουλειά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάνε σχέση μαζί του. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείτε να καλλιεργήσετε με το ταίρι σου. Έχεις δίκιο να πιστεύεις ότι αυτό που παίρνεις αυτό δίνεις.

Τοξότης

Το να κρατάς κάτι για τον εαυτό σου μάλλον δεν γίνεται για λόγους εξαπάτησης. Έχει να κάνει περισσότερο με την επιλογή της κατάλληλης στιγμής για να αποκαλύψεις τι σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι στον εραστή σου. Αντί όμως να προσπαθείς να μαντέψεις πότε θα έρθει αυτή η στιγμή, εμπιστέψου να σου υπαγορεύσει η καρδιά σου το κατάλληλο χρόνο. Πάντως, υπάρχουν πλεονεκτήματα αν αφήσεις να επικρατήσει λίγο μυστήριο στη σχέση σου προς το παρόν.

Αιγόκερως

Το να βλέπεις τις δυνατότητες στη σχέση σου, θα χρειαστεί να συναντήσεις το ταίρι σου στα μισά του δρόμου, για να τις βιώσεις. Το να αφήνεις κάτι να εξακολουθεί να υφίσταται στη σχέση σου εδώ και αιώνες είναι ισοδύναμο με το να κάνεις τη δεύτερη καλύτερη επιλογή. Είτε χρειάζεσαι περισσότερη αγάπη, στοργή ή οικειότητα, το όραμά σου δεν θα πραγματοποιηθεί, αν δεν προσπαθήσεις περισσότερο.

Υδροχόος

Τα ερωτικά σου θα ωφεληθούν από τις αλλαγές που συμβαίνουν τώρα. Η απουσία είναι γνωστό ότι κάνει τον έρωτα να δυναμώνει επίσης. Αλλά αν αισθάνεσαι πως η ζωή, σου ζήτησε κάτι παραπάνω από το δίκαιο μερίδιο της προσοχής σου τελευταία, τότε φρόντισε να απολαύσεις χρόνο με τον εαυτό σου ή εστίασε σ’ ένα προσωπικό σου στόχο. Όλοι, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι, έχουν μια συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας. Ίσως χρειαστεί να είσαι πιο επιλεκτική, σχετικά με το πού θα εφαρμόσεις τη δική σου.

Ιχθύες

Θα ανακαλύψεις την απάντηση ή τη λύση ενός μυστηρίου που αφορά την ερωτική σου ζωή. Στην πραγματικότητα, αυτό που έρχεται στο φως μπορεί να σε ωθήσει να αναζητήσεις περισσότερες αποδείξεις. Αν υπάρχει κάτι για το οποίο θέλεις απαντήσεις από τον αγαπημένο σου, τότε κάνε του άμεσα τις ερωτήσεις σου. Γιατί υπάρχουν όρια στο πόσα κομμάτια μπορείς να συνδέσεις μόνη σου σε ένα παζλ!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments