Αθλητισμός

Μεριά Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με τον Τυνήσιο αμυντικό

Μεριά Ολυμπιακός: Τι θα γίνει με τον Τυνήσιο αμυντικό
Μεριά Ολυμπιακός: O Αφρικανός στόπερ θέλει να μείνει στην Τουρκία και την Κασίμπασα. Θα πληρώσουν οι Τούρκοι την οψιόν που υπήρχε στη συμφωνία δανεισμού του;

Ο Γιασίν Μεριά είναι ένας από τους παίκτες που δεν έχουν και το καλύτερο όνομα στην Ελλάδα. Ο Τυνήσιος αμυντικός έχει πολλές φορές κατηγορηθεί κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Ολυμπιακό ότι δεν μπορεί να παίξει με την μπάλα χαμηλά, όπως αγωνίζεται η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, ενώ είναι επιρρεπής στο λάθος.

Ο ίδιος ο Τυνήσιος στόπερ, όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», με κάθε ευκαιρία δηλώνει ότι θέλει να μείνει στην Κασίμπασα, όπου έχει πάει δανεικός από τον Πειραιά. «Καλώς το λέει ο Τυνήσιος», γράφει το «Φως», όμως το θέμα είναι πως για να συμβεί αυτό θα πρέπει η τουρκική ομάδα να τα βρει με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα, οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει για οψιόν αγοράς ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Τούρκοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι (ή δεν μπορούν) να δώσουν αυτά τα χρήματα, επομένως δεν είναι και τόσο απλή υπόθεση. Η πρόβλεψη από το «Φως» είναι ότι η τουρκική ομάδα θα ψάξει το ενδεχόμενο ακόμη ενός δανεισμού.

Ο Τυνήσιος αμυντικός φέτος έχει παίξει 10 φορές με την Κασίμπασα στην πρώτη κατηγορία της Τουρκίας, χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ, αν και ξέρουμε ότι προωθείται σε όλες τις στημένες φάσεις που γίνονται σε ένα ματς. Ο Μεριά είναι από τους πρώτους, της γενιάς του, σε συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του, καθώς ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός έχει φτάσει ήδη τις 42 συμμετοχές, ενώ έχει σκοράρει και 3 φορές για την Τυνησία. Σύμφωνα με το έγκυρο σάιτ Transfermarkt, αξίζει 2,4 εκατομμύρια ευρώ. Πριν από τον Ολυμπιακό, ο Μεριά αγωνίστηκε σε Αριάνα, Μετλάουι και Σφαξιέν.

Ένα από τα βίντεο που σίγουρα δεν θα θέλει να βλέπει ο νυν παίκτης της Κασίμπασα είναι αυτό του Luben που παρουσιάζει όλα τα «τσαφ» του στο Champions League

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται ότι θα προχωρήσει και σε ανανέωση συμβολαίου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ναι, μεν, ο Λάζαρος έγινε ο δεύτερος παίκτης (μετά τον Τάσο Μητρόπουλο) που κερδίζει πρωτάθλημα με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό , αλλά με τον νέο του τραυματισμό έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει στα play off τη δυνατότητα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments