Lifestyle

Με τη Λιάνα θα χάσεις τον ύπνο σου

Με τη Λιάνα θα χάσεις τον ύπνο σου
Με ξανθιά μαλλιά, τέλειες αναλογίες και μπούστο που σκοτώνει, θα την βλέπεις στα όνειρά σου.

Αν υπάρχει ένα μοντέλο που κοιτώντας την θα χαζέψεις είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα είναι η Λιάνα Μπαρλέτ. Ξανθά μαλλιά, τέλειες αναλογίες, πίσω κίνηση που “σκοτώνει” και απίστευτα “μπαλκόνια με θέα” θα σας στείλουν αδιάβαστους. Η Leanna Barlett είναι μια γυναίκα που απολαμβάνει να φωτογραφίζεται σε πόζες αισθησιακές προκαλώντας απανωτά εγκεφαλικά. Έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτού του είδους τις πόζες ενώ φροντίζει να ανανεώνει συνεχώς το λογαριασμό της στο instagram με νέες φωτογραφίες έτσι ώστε τα 3,3 εκατομμύρια followers να μην βαριούνται ποτέ.

Η Leanna γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουκρανία, ενώ σε ηλικία 18 ετών έφυγε από τη χώρα του Βορρά και πήγε στο Λος Άντζελες για να σπουδάσει ψυχολογία. Για τα έξοδά της εργαζόταν ως μοντέλο σε περιστασιακές δουλειές όπου εκεί διαπίστωσε πως θα μπορούσε να κερδίζει αρκετά χρήματα μόνο με τις φωτογραφήσεις και τις επιδείξεις. Μια νέα καριέρα φαινόταν μπροστά της και δεν ήταν η ψυχολογία.

Το 34 ετών μοντέλο ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία στο μόντελινκ το 2010 και έγινε γνωστό στο ανδρικό κοινό ποζάροντας σε εκθέσεις αυτοκινήτων ενώ πολλοί ήταν που την αποκαλούσαν ως το κορίτσι της εταιρείας ελαστικών Toyo. Σήμερα ποζάρει για μεγάλα περιοδικά μόδας, ενώ συνεργάζεται και με εταιρείες διαφημίζοντας μαγιό και εσώρουχα, με πολλές από τις φωτογραφίες να τις ανεβάζει και στα προσωπικά της social media.

Ειδικά εκείνες οι φωτογραφίες που έχουν τις πιο αισθησιακές πόζες κερδίζουν τα περισσότερα likes και σχόλια. Το 2013 η Leanna ήταν ένα από τα κορίτσια που συνηθίζουμε να βλέπουμε στα ρινγκ πυγμαχίας, ενώ το 2014 συμμετείχε και ως κομπάρσος στην ταινία “The other woman”. Όντας ένα τόσο όμορφο μοντέλο θα μπορούσε κανείς να πει ότι σίγουρα είναι σε σχέση.

Κι όμως το κορίτσι από την Ουκρανία ενδιαφέρεται μονάχα για την καριέρα της αυτή την περίοδο. Και ας είναι τόσο όμορφη κανένας άνδρας ακόμη δεν έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά της, σε αντίθεση με την ίδια που οι καρδιές που κλέβει είναι αμέτρητες, ακόμη και αν η ίδια δεν τις έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments