Lifestyle

Κορμί από …χρυσάφι

Κορμί από …χρυσάφι
Η Ειρήνη Καζαριάν με μικροσκοπικό μπικίνι.

Με ένα μοναδικό σε χρώμα και μέγεθος μπικίνι η Ειρήνη Καζαριάν ξετρελαίνει τους διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι γέμισαν με likes και σχόλια τον λογαριασμό της στο instagram. Από τότε που βγήκε από το σπίτι του Greece’s Next Top Model, τη βλέπουμε να κάνει πολλά πράγματα. Είτε αυτά έχουν να κάνουν με επαγγελματικές φωτογραφήσεις της, είτε με πιο καθημερινές της λήψεις. Και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι εξίσου εντυπωσιακό και αποδεικνύει ξανά και ξανά πόσο άξια βγήκε νικήτρια της δικής της σεζόν του παιχνιδιού.

Αυτή τη φορά η νικήτρια του GNTM  αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας στον λογαριασμό της στο instagram καυτές πόζες φορώντας ένα απίστευτα αποκαλυπτικό χρυσαφί μπικίνι. Το μοντέλο επέδειξε την άψογη σιλουέτα της, αφού το μπικίνι με το ζόρι κάλυπτε τα επίμαχα σημεία, προκαλώντας ταχυπαλμίες στους ακολούθους της. Η Ειρήνη, αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με την αδελφή της Μαρία και την παρέα τους. Τα δυο πανέμορφα κορίτσια απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα με το σκάφος που τις ταξιδεύει στα γαλανά νερά.

Η Ειρήνη είναι 23 ετών και κατάγεται από την Αρμενία. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τη μουσική. Από τα 12 της θέλει να δοκιμάσει το μόντελινγκ, αλλά το δοκίμασε σε ηλικία 21 ετών χτυπώντας την πόρτα ενός πρακτορείου. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου της, δεν τη βοηθούσαν ιδιαίτερα να κλείσει αρκετές δουλειές στην Ελλάδα. Βασικό της χαρακτηριστικό είναι ότι δεν λέει ποτέ ψέματα γιατί έχει κακή μνήμη.

Η Νουνέ, όπως είναι το δεύτερό της όνομα, με καταγωγή από την Αρμενία βρέθηκε στις auditions του GNTM και εντυπωσίασε τους τέσσερις κριτές (Βίκυ Καγιά, Αγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό). Τα τέσσερα «ναι» ήταν αναμενόμενα, καθώς οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τα καταπράσινα μάτια της, το σώμα και το φυσικό σεξαπίλ της. Η άνεσή της μπροστά στον φακό και η πασαρέλα της στην φάση του bootcamp ήταν αρκετά για να μπει μέσα στο σπίτι και να δώσει τη μάχη για την κορυφή. Σήμερα η Ειρήνη θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα με πολλές δουλειές στο ενεργητικό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments