Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Οι τρυφερές ευχές και το λαμπερό πάρτι για τα γενέθλιά της [pics]

Χριστίνα Μπόμπα: Οι τρυφερές ευχές και το λαμπερό πάρτι για τα γενέθλιά της [pics]
Χριστίνα Μπόμπα: Με τον σύζυγό της και με καλούς φίλους γιόρτασε η όμορφη παρουσιάστρια τα γενέθλιά της.

Γενέθλια είχε την Τρίτη (30 Ιουνίου) η Χριστίνα Μπόμπα, η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη και τα γιόρτασε με τους δικούς της ανθρώπους σε ένα λαμπερό πάρτι.

Η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία έχει σπουδάσει στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου, έκλεισε τα 32 της χρόνια και ήταν φανερά ευτυχισμένη σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της, την οποία επέλεξε, όπως είναι αυτονόητο, να την περάσει με άτομα που αγαπά και νοιάζεται.

Το λαμπερό της πάρτι ήταν ό,τι χρειαζόταν

Εξάλλου, το καλοκαίρι είναι εδώ και η ίδια, όπως όλος ο κόσμος, πέρασε έντονους μήνες καθώς νόσησε και η ίδια από τον κορωνοϊό. Οπότε, λίγες χαλαρές στιγμές στο λαμπερό της πάρτι ήταν ό,τι χρειαζόταν. Με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη και λίγους καλούς φίλους γιόρτασαν τα γενέθλιά της σε μαγαζί της Αθήνας.

Τις εντυπώσεις «έκλεψε» και η τούρτα γενεθλίων

Και εννοείται πως ανέβασε φωτογραφίες από τη βραδιά, όπου στις επίμαχες αναρτήσεις βλέπουμε τη Χριστίνα Μπόμπα να λάμπει στο πλευρό του συζύγου της, ενώ τις εντυπώσεις «έκλεψε» και η τούρτα γενεθλίων. «Μια από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου! Σας αγαπώ και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας!», ήταν το δικό της σχόλιο που συνόδευε την ανάρτησή της στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Οι τρυφερές ευχές του Σάκη Τανιμανίδη στη σύζυγό του

Μάλιστα, η εν λόγω φωτογραφία αγαπήθηκε από τους ακολούθους της ξεπερνώντας τα 64.000 likes. Επίσης, λίγες ώρες νωρίτερα, ο Σάκης Τανιμανίδης είχε ευχηθεί στη σύζυγό του και μέσω Instagram, ανεβάζοντας μία τρυφερή φωτογραφία τους την οποία συνόδευσε με τις ευχές: «Happy birthday στον έρωτα της ζωής μου! Το μόνο που θέλω είναι να περάσω τα επόμενα 100 γενέθλια δίπλα σου…».

«Και πέρασαν τα χρόνια… και έγινα 30! Και έχω ένα εκατομμύριο λόγους να χαμογελάω! Την υγεία μου, τους ανθρώπους που αγαπώ, τις αναμνήσεις όλων όσων κατάφερα μέχρι τώρα και τον ενθουσιασμό για όλα τα επόμενα που έρχονται! Ευγνώμων για όλα… Το μόνο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι: Ζήσε τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι ωραία μόνο αν επιλέξεις να τη βλέπεις έτσι!», είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο Instagram στις 30 Ιουνίου του 2018.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments