Lifestyle

Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι αποχαιρέτησε την Ελένη Μενεγάκη

Σάκης Τανιμανίδης: Έτσι αποχαιρέτησε την Ελένη Μενεγάκη
Σάκης Τανιμανίδης: Ένα βίντεο από τα Χριστούγεννα του 2018 με την Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ο γνωστός παρουσιαστής.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε το δικό της «αντίο» την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο τηλεοπτικό κοινό, με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένο ενώ πλήθος επωνύμων έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν και να της ευχηθούν το καλύτερο δυνατό για εκείνη.

«Θεά, χαλαρή, αυθόρμητη και πάντα cool»

Ανάμεσα στους celebrities που θυμήθηκαν τις στιγμές τους με τη δημοφιλή παρουσιάστρια, ήταν και ο Σάκης Τανιμανίδης ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Ελένη Μενεγάκη για την εκπομπή της.

Ήταν Δεκέμβριος του 2018 όταν ο γοητευτικός επιχειρηματίας είχε ανοίξει το σπίτι του στη «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης. Μάλιστα, το σχόλιο που συνόδευε το οπτικοακουστικό υλικό ήταν χαρακτηριστικό: «Βασίλισσα… see you soon! Θεά, χαλαρή, αυθόρμητη και πάντα cool, όπως εκείνο το απόγευμα που τα είπαμε από κοντά (δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο γέλιο ρίξαμε!)».

Τα τελευταία λόγια της Ελένης Μενεγάκη πριν το οριστικό «αντίο»

Αυλαία έριξε το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουλίου η Ελένη Μενεγάκη και η εκπομπή «Ελένη». Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό μετά από 15 χρόνια στον Alpha και 30 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στην ελληνική τηλεόραση μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Μια εκπομπή γεμάτη αναδρομές, παλιούς και νέους συνεργάτες και πολλές εκπλήξεις.

«Έναν έναν όλους σας, αληθινά, χωρίς ψέματα, σας ευχαριστώ! Ελπίζω τα μάτια μου να σας είπαν πολλά σήμερα, πιο πολλά από ό,τι σας είπε η φωνή μου. Θα σας ψάχνω και θα με ψάχνετε, αλλά να θυμάστε κάτι, η ζωή συνεχίζεται και είναι όλο εκπλήξεις». Και κάπως έτσι, η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε για τελευταία φορά τους τηλεθεατές και προσέθεσε: «Καλή συνέχεια παιδιά, εις το επανιδείν… όποτε και αν… Δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διαδρομή και όχι το φινάλε. Καλό καλοκαίρι! Καλή ζωή με υγεία»!

Παρόντες ήταν πλήθος συνεργατών της αλλά δικοί της άνθρωποι όπως ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος, αλλά και τα τέσσερα παιδιά της, Άγγελος, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, ενώ δίπλα στην παρουσιάστρια ήταν και η καλή της φίλη και κουμπάρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments