Lifestyle

Sia: Έγινε γιαγιά στα 44 της χρόνια

Sia: Έγινε γιαγιά στα 44 της χρόνια
Sia: Σε συνέντευξή της, η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι απέκτησε δύο εγγόνια.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια Sia αποκάλυψε ότι έγινε γιαγιά στα 44 της μόλις χρόνια αφού είχε υιοθετήσει δύο εφήβους.

Αποκάλυψε ότι έγινε γιαγιά

Επίσης, έχει γίνει πολύ αναγνωρίσιμη λόγω των εκκεντρικών εμφανίσεών της, ενώ σε μια συνέντευξή της πρόσφατα αποκάλυψε ότι έγινε γιαγιά. Εξάλλου, δεν πέρασαν παρά μόνο λίγες εβδομάδες από τότε που ανακοίνωσε την υιοθεσία δύο αγοριών στην εφηβεία και η Αυστραλή τραγουδίστρια δήλωσε ότι απέκτησε δύο εγγόνια αφού η οικογένειά της μεγάλωσε απότομα καθώς ο μικρότερος από αυτούς έγινε πατέρας και μάλιστα διδύμων.

Δηλώνει πως «σιχάθηκε» το σύστημα αναδοχής

Όπως είπε στο podcast της Apple Music η 44χρονη ερμηνεύτρια: «Ο μικρότερος γιος μου μόλις απέκτησε δύο μωρά. Είμαι γιαγιά! Απλά, έχω τρομοκρατηθεί». Μόλις τον Μάιο είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι υιοθέτησε δύο αγόρια ώστε «να μεγαλώσουν έξω από το σύστημα αναδοχής. Και οι δύο ήταν 18 ετών». Όπως η ίδια αποκάλυψε, η διαδρομή της προς τη μητρότητα, την έκανε να «σιχαθεί» το σύστημα αναδοχής. «Είναι απόλυτα διεφθαρμένο. Αποτυγχάνει… Όχι από τη δική μου εμπειρία, αλλά από την εμπειρία των γιων μου».

Και συμπλήρωσε: «Στα 18 χρόνια τους έχουν βρεθεί σε 18 διαφορετικά μέρη». Αυτό το γεγονός τους τραυμάτισε ψυχικά, συνέχισε λέγοντας, αν και από τη στιγμή που βγήκαν από το σύστημα αναδοχής, «έχουν ανθήσει». «,Είμαι καλά. Με αποκαλούν γιαγιά. Προσπαθώ να τους κάνω να με λένε Αγαπούλα (lovey), όπως την Κρις Τζένερ. Λέω, πες με Αγαπούλα!», αποκάλυψε.

Λίγα λόγια για τη Sia

Η Σία Κέιτ Ίζομπελ Φέρλερ, γνωστή και ως Sia, είναι Αυστραλή τραγουδίστρια και στιχουργός. Στα βραβεία Aria Awards το 2009, τιμήθηκε με το βραβείο για το καλύτερο Μουσικό DVD και το album της «Some People Have Real Problems» ήταν υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερο Album Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη. Είναι γνωστή για τη συχνή συνεργασία της με το trip – hop συγκρότημα, Zero 7 καθώς και για τα τέσσερα προσωπικά της album που κυκλοφόρησαν από μεγάλες δισκογραφικές εταιρείες.

Η Sia, γεννημένη στην Αδελαΐδα, ήταν μέλος του acid jazz συγκροτήματος Crisp, το οποίο κυκλοφόρησε δύο δίσκους, «Word and the Deal» και «Delirium». Το 1997, κυκλοφόρησε το πρώτο της προσωπικό album με τίτλο OnlySee από μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία. H πρώτη της εμπορική επιτυχία ήρθε με την κυκλοφορία του δεύτερου album της Healing is Difficult.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments