Αθλητισμός

Γιάννης Μπουρούσης Παναθηναϊκός: Ακούγεται ξανά για το «τριφύλλι» – Έχει μεγάλη πρόταση από την Κίνα

Γιάννης Μπουρούσης Παναθηναϊκός: Ακούγεται ξανά για το «τριφύλλι» – Έχει μεγάλη πρόταση από την Κίνα
Γιάννης Μπουρούσης Παναθηναϊκός: Ο πολύπειρος σέντερ για άλλη μια φορά «παίζει» για την ομάδα του Γιώργου Βόβορα, αλλά έχει μεγάλη πρόταση από την Κίνα

Μετά από κάποιες εβδομάδες που το όνομα του Γιάννη Μπουρούση δεν ακουγόταν για τον Παναθηναϊκό, τα σενάρια άρχισαν και πάλι σε σχέση με την επάνοδό του έμπειρου σέντερ στο «τριφύλλι». Όπως αναφέρει το trifilara.gr, oι «πράσινοι» ενδιαφέρονται για την περίπτωση του πρώην αρχηγού της Εθνικής ομάδας, με την Κίνα, όμως, να χαλάει τα σχέδια του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας σέντερ φαίνεται να έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση από ομάδα της Άπω Ανατολής, με χρήματα που σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με αυτά που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Ο Γιάννης Μπουρούσης, που προχωράει προς τα 37 του χρόνια, ψάχνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του.

Όπως αναφέρει το ίδιο σάιτ, η απόκτηση του Μπουρούση από τους «πράσινους» είναι εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση και μόνο αν δημιουργηθεί πρόβλημα στην επιστροφή του Έλληνα σέντερ στην Κίνα, λόγω κορωνοϊου, θα έρθει στον Παναθηναϊκό. Στα συν της υπόθεσης είναι πολύ καλές σχέσεις που έχει ο παίκτης με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Μπουρούσης με τη φανέλα του Παναθηναϊκού από την προηγούμενη θητεία του

Σήμερα, δόθηκε και η συνέντευξη Τύπου των «πράσινων». Στη συνέντευξη μίλησαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Τάκης Τριαντόπουλος, Γιώργος Βόβορας και Ιωάννης Παπαπέτρου. Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του Αλβέρτη: «Έχω έρθει πολλές φορές εδώ και είχαμε να πούμε διαφορετικά πράγματα. Τα τελευταία 33 χρόνια, στα 30 εκ των οποίων ήμουν παρών, από τον κ. Παύλο, τον κ. Θανάση, τον κ. Κώστα μέχρι τον Δημήτρη, ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει κάτι μοναδικό. Κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο, όπως διαπίστωσα στη συνέχεια. Την οικογένεια. Είναι όλα επαγγελματικά, αλλά πάντα λειτουργούσαμε ως οικογένεια. Και τώρα έτσι θέλω να λειτουργούμε. Η κληρονομιά της οικογένειας Γιαννακόπουλου είναι τεράστια, πέρα από το μπάσκετ. Έχει δημιουργηθεί μια παναθηναϊκή κουλτούρα. Ξεκινάει από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, τα 700 παιδάκια που έρχονται από πίσω μας. Είναι υποχρέωση να κρατήσουμε την ομάδα, για να είναι παράδειγμα γι’ αυτούς τους πιτσιρικάδες.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο. Την ενέργεια και την αγάπη του. Να δείξουμε ότι αγαπάμε αυτό που μας έκανε περήφανους και θα τους στηρίζουμε και στις δυσκολίες. Εγώ με τον Δημήτρη τίτλους δεν βάλαμε ποτέ. Είμαστε εδώ ως Παναθηναϊκού να στηρίξουμε την ομάδα και την προσπάθεια. Να παλεύει η ομάδα με τιμή και περηφάνια. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Η φιλοσοφία μας είναι αυτή. Ομάδα που θα εκπέμπει υγεία και περηφάνια. Δεν γίνεται πάντα να πρωταγωνιστείς. Μπορεί να είναι κλισέ, αλλά είναι πραγματικότητα: στις χάρες και στις λύπες μαζί. Είναι δύσκολα; Ενδεχομένως. Δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε. Θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε, ο καθένας από το πόστο του. Το έχουμε υποχρέωση και για τα νέα παιδιά, να δώσουμε παράδειγμα μαχητικότητας, πίστης και αγάπης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments