Lifestyle

Μέγκαν Μαρκλ: Ένιωθε απροστάτευτη από τη βασιλική οικογένεια όσο ήταν έγκυος

Μέγκαν Μαρκλ: Ένιωθε απροστάτευτη από τη βασιλική οικογένεια όσο ήταν έγκυος
Μέγκαν Μαρκλ: Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει καταθέσει αγωγή κατά εκδοτικής εταιρείας αναφορικά με περυσινά δημοσιεύματα τα οποία σχολίαζαν τη σχέση τη με τον πατέρα της.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λονδίνου, τα οποία κατατέθηκαν στο πλαίσιο της αγωγής που έχει υποβάλει η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι εναντίον μιας ταμπλόιντ εφημερίδας, η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να ένιωθε «απροστάτευτη» από τη βασιλική οικογένεια όσο ήταν έγκυος στον γιο της Άρτσι.

Έχει καταθέσει αγωγή κατά εκδοτικής εταιρείας σχετικά με δημοσιεύματα για εκείνη και την οικογένειά της

Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει καταθέσει αγωγή κατά της εκδοτικής εταιρείας Associated Newspapers για περυσινά δημοσιεύματα στη Mail on Sunday, τα οποία περιλαμβάνουν αποσπάσματα μιας χειρόγραφης επιστολής που είχε στείλει στον πατέρα της Τόμας Μαρκλ, τον Αύγουστο του 2018, με τον οποίον έχουν διακόψει τις σχέσεις.

Η Mail είχε δικαιολογήσει το δημοσίευμα λέγοντας ότι πέντε μη κατονομαζόμενοι φίλοι της Μέγκαν είχαν αναφέρει τη δική τους εκδοχή των γεγονότων σε συνεντεύξεις τους στο περιοδικό People. Από την άλλη, η νομική ομάδα της Μέγκαν υποστηρίζει ότι είναι αναληθές πως εκείνη είχε ζητήσει από τους φίλους της να μιλήσουν στο People για αυτή την επιστολή.

Πάντως, πατέρας και κόρη αναφέρεται ότι δεν έχουν μιλήσει από τότε που αποφάσισε να μην παραστεί στον γάμο της με τον Χάρι, τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, τρεις μήνες μετά την επέμβαση καρδιάς στην οποία είχε υποβληθεί και έπειτα από πληροφορίες ότι είχε στήσει φωτογραφίες με έναν παπαράτσι.

Η δούκισσα του Σάσεξ μίλησε με το θύμα για περίπου 40 λεπτά

Και ενώ η ίδια προσπαθεί να τα «βάλει» με τον Τύπο και έμμεσα με την οικογένειά της, δεν ξεχνά να δείχνει το πόσο νοιάζεται για τους συνανθρώπους της. Για αυτό η Μέγκαν Μαρκλ τηλεφώνησε στην Αλθέα Μπερνστάιν, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, μια 18χρονη biracial από το Μάντισον του Ουισκόνσιν, η οποία ισχυρίζεται ότι δέχτηκε επίθεση από τέσσερις λευκούς.

Ο Μάικλ Τζόνσον, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των «Boys & Girls Clubs» της κομητείας Dane επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WISC-TV- Channel 3000 ότι η δούκισσα του Σάσεξ μίλησε με το θύμα για περίπου 40 λεπτά το Σάββατο 27 Ιουνίου, ενώ για περίπου 10 λεπτά στη συζήτηση συμμετείχε και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι.

«Η Αλθέα και η Μέγκαν μίλησαν για τη σημασία της αυτοπροστασίας και το να μπορεί κάποιος να επουλώσει τις πληγές του», δήλωσε ο Τζόνσον, ενώ τόνισε πως η Μπερνστάιν εξακολουθεί να «αγωνίζεται» και ότι η κατάσταση που αντιμετώπισε ήταν μία «πρόκληση για αυτήν». Προσέθεσε ακόμα ότι κατά τη διάρκεια της κλήσης η Μέγκαν τη συμβούλεψε να μείνει μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αποφύγει να διαβάζει αρνητικά σχόλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments