Video

Χριστίνα Μπόμπα: Μου ήρθε να κάνω μήνυση μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Χριστίνα Μπόμπα: Μου ήρθε να κάνω μήνυση μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό
Χριστίνα Μπόμπα: Στη συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 σχολίασε και τον χαρακτηρισμό «γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη».

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Τετάρτης (1 Ιουλίου) η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μίλησε για πολλά, όπως η πρόσφατη περιπέτειά της με τον κορωνοϊό και ο γάμος της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Τι απαντά σε όσους αναφέρονται σε εκείνη ως η «γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη»; 

Η όμορφη Χριστίνα απάντησε στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ότι πολλοί αναφέρονται σε εκείνη ως η «γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη». Όταν λοιπόν, ο παρουσιαστής τη ρώτησε πώς αισθάνεται που πολλοί τη χαρακτηρίζουν έτσι, η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε το εξής: «Δεν θέλω να το αποτινάξω γιατί το τιμώ και μου αρέσει. Αλλά στην πορεία των χρόνων που είσαι προβεβλημένος περνάς από διάφορες φάσεις που αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα».

«Είμαι η γυναίκα του Σάκη, αλλά είμαι και πολλά άλλα πράγματα»

Πάντως, αναγνώρισε και δείχνει να κατανοεί τον λόγο για τον οποίο σχεδόν όλοι τη χαρακτηρίζουν με αυτόν τον τρόπο, ο οποίος δεν την ενοχλεί. «Στην πορεία των χρόνων κατάλαβα ότι στη ζωή πρέπει να κάνεις αυτό που αγαπάς και να μην σε νοιάζει η γνώμη των άλλων. Είμαι η γυναίκα του Σάκη, αλλά είμαι και πολλά άλλα πράγματα. Αλλά η αλήθεια είναι ότι από εκεί με έμαθε ο κόσμος», ξεκαθάρισε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Είναι φανερά ενοχλημένη με όσα γράφτηκαν για την περίοδο που ήταν άρρωστη

Αναφορικά με την πρόσφατη εμπειρία της με τον κορωνοϊό και όσα γράφτηκαν, είπε: «Ήμουν άρρωστη. Αφού τα σκέφτονταν έτσι, θα είναι απλά κολλημένοι και θα λένε τα ίδια πάντα. Για μένα θα ήταν εύκολο να μην πω ότι είχα κορωνοϊό. Το έκανα για να πω στον κόσμο ότι πρέπει να προσέξει περισσότερο. Τώρα πλέον όποιος με βλέπει θέλει να με αγκαλιάσει γιατί δεν φοβούνται μην κολλήσουν, αν και ακόμη δεν γνωρίζουμε… Δεν απαντάω σε όσα γράφουν για εμένα. Στο θέμα του κορωνοϊού έγραφαν τρελά πράγματα. Είχαμε πει πως είμαστε άρρωστοι, πήραν φωτογραφίες μας παλιές και έγραψαν ότι πάμε βόλτες στο Σύνταγμα. Μου ήρθε να κάνω μήνυση…».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments