Διεθνή

Μόνικα Γκέλερ: Στον γάμο της με τον Τσάντλερ υπήρχε και κάποιος Αναστασάκης

Μόνικα Γκέλερ: Στον γάμο της με τον Τσάντλερ υπήρχε και κάποιος Αναστασάκης
Μόνικα και Τσάντλερ: Στον τηλεοπτικό τους γάμο συναντήσαμε και κάποιον Αναστασάκη που παντρευόταν με κάποια Παπασιφάκη.

Όσοι είστε φανατικοί της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» μπορεί και να έχετε προσέξει τη λεπτομέρεια. Στο επεισόδιο που η Μόνικα επιτέλους παντρεύεται τον Τσάντλερ, κάποιοι Έλληνες κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Και μάλιστα συγγενείς της Τζένιφερ Άνιστον.

Συγκεκριμένα όπως μας θυμίζει το huffpost.gr Στο τέλος της έβδομης σεζόν και πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο «Ο Τσάντλερ παντρεύεται με την Μόνικα», τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν στραβά. Ο γαμπρός λείπει, ο Τζόι που θα παντρέψει το ζεύγος δεν προλαβαίνει την τελετή, η Φοίβη ψάχνει να βρει τον Τσάντλερ και η Ρέιτσελ τρέχει να βρει τον αντικαταστάτη του Τζόι.

Στο ξενοδοχείο, σε αίθουσα απέναντι από αυτή όπου είναι προγραμματισμένη να γίνει η γαμήλια τελετή των δύο «φίλων», η Ρέιτσελ βλέπει μία ταμπέλα για έναν άλλο γάμο και μάλιστα Ελλήνων και κάπως σαν να αναρωτιέται.

Τα ονόματα των δύο οικογενειών είναι «Αναστασάκης – Παπασιφάκης».

Αναστασάκης είναι το πατρικό όνομα της Τζένιφερ Άνιστον, καθώς το πλήρες όνομα του πατέρα της Τζον, είναι Γιάννης Αντώνιος Αναστασάκης με καταγωγή από την Κρήτη.

Λίγα λόγια για Τα Φιλαράκια

Σύμφωνα με το Βικιπέδια , Τα Φιλαράκια (επίσημη ονομασία στα αγγλικά: Friends) είναι μία αμερικάνικη κωμική τηλεοπτική σειρά τύπου σίτκομ, την οποία δημιούργησαν οι Μάρτα Κάουφμαν και Ντέιβιντ Κρέιν. Η προβολή της άρχισε στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 απο το NBC και σταμάτησε στις 6 Μαΐου 2004 με μεγάλη απήχηση για όλο αυτό το διάστημα. Με καστ πρωταγωνιστών τους Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίζα Κούντροου, Ματ ΛεΜπλάνκ, Μάθιου Πέρι και Ντέιβιντ Σουίμερ, η σειρά περιστρέφεται γύρω από έξι φίλους στη δεύτερη και στην τρίτη δεκαετία των ηλικιών τους που ζουν στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης. Η σειρά παρήχθη από τις Bright/Kauffman/Crane Productions, σε συνεργασία με την Warner Bros Television. Οι αρχικοί παραγωγοί ήταν οι Kevin S. Bright, Marta Kauffman και David Crane.

Οι Κάουφμαν και Κρέιν, όταν άρχιζαν να αναπτύσσουν την σειρά μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 1993, την είχαν αρχικά ονομάσει Insomnia Cafe. Μετά από αρκετές επανεγγραφές, συμπερλαμβανομένων των τίτλων Six of One καθώς και Friends Like Us και αλλαγές στο σενάριο, η σειρά τελικά ονομάστηκε Friends.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στα στούντιο της Warner Bros. στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια. Και οι δέκα σεζόν των Friends κατατάσσονται στην πρώτη δεκάδα των τελευταίων τηλεθεάσεων των σεζόν, αφού έφτασε τελικά στο νούμερο ένα στην όγδοη σεζόν του. Το φινάλε της σειράς προβλήθηκε στις 6 Μαΐου 2004, και παρακολουθήθηκε από περίπου 52,5 εκατομμύρια Αμερικανούς θεατές.

Το τελευταίο επεισόδιο το παρακολούθησαν 52,5 εκατομμύρια Αμερικάνοι τηλεθεατές καθιστώντας το το πέμπτο “most-watched” φινάλε σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης, και το “most-watched” τηλεοπτικό επεισόδιο της δεκαετίας του 2000.

Βραβεύσεις

Έλαβε θετικές κριτικές σε όλη την πορεία της και έγινε μία από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών. Η σειρά ήταν υποψήφια για 62 Primetime Emmy Awards, κερδίζοντας το βραβείο ‘Outstanding (Εξαιρετική) Κωμική σειρά’ το 2002, στην 8η σεζόν του. Το 1997, το επεισόδιο “The One with the Prom Video” θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα επεισόδια.

Από το 1995 ως και το 2004 τερμάτιζε μέσα στα πέντε προγράμματα με τις μεγαλύτερες τηλεθεάσεις. Το τελευταίο επεισόδιο το παρακολούθησαν 52,5 εκατομμύρια Αμερικάνοι τηλεθεατές κάνοντάς το το τέταρτο επεισόδιο με την μεγαλύτερη τηλεθέαση. Κατά πολλούς υπήρξε η πιο επιτυχημένη κωμική σειρά όλων των εποχών και όπως υποστηρίζουν, η επιτυχία του σίριαλ οφείλεται στο έξυπνο σενάριο αλλά και στη «χημεία» που ένωσε τους πρωταγωνιστές.

Συνεχίζει και προβάλλεται ακόμα σε πάνω από 100 χώρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments