Διεθνή

Σύντροφος Τραμπ Τζούνιορ: Θετική στον κορωνοϊό η Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Σύντροφος Τραμπ Τζούνιορ: Θετική στον κορωνοϊό η Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Σύντροφος Τραμπ Τζούνιορ: Ανησυχία υπάρχει στην οικογένεια του Ντόναλντ Τραμπ αφού η Κίμπερλι Γκιλφόιλ βρέθηκε θετική στον κορωνοϊο. Τι ισχύει για τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο κορωνοϊός «σαρώνει» στις ΗΠΑ και αυτή τη φορά «χτύπησε» την προεδρική οικογένεια. Σύμφωνα με τον Σέρτζιο Γκορ, επικεφαλής του προσωπικού της Επιτροπής Οικονομικών του Ντόναλντ Τραμπ, η Κίμπερλι Γκιλφόιλ βρέθηκε θετική στον ιό.

Η 51χρονη είναι η σύντροφος του γιου του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ. Σύμφωνα με τον Σέρτζιο Γκορ, «αφότου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, η Κίμπερλι απομονώθηκε αμέσως για να περιορίσει οποιαδήποτε έκθεση. Τα πάει καλά και θα επανεξεταστεί για να βεβαιωθεί πως η διάγνωση είναι σωστή, δεδομένου ότι είναι ασυμπτωματική, αλλά ως προφύλαξη θα ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της στα επερχόμενα γεγονότα. Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ εξετάστηκε και βρέθηκε αρνητικός, αλλά ως προφύλαξη βρίσκεται επίσης σε αυτοαπομόνωση και ακύρωσε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του».

Η σύντροφος του γιου του Αμερικανού προέδρου, βρέθηκε θετική στην Νότια Ντακότα, πριν να παραστεί στην εκδήλωση του Ντόναλντ Τραμπ στο Όρος Ράσμορ. Η Γκιλφόιλ δεν ήταν με τον Αμερικανό πρόεδρο, ενώ ο γιος του Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε αρνητικός. Η Γκιλφόιλ δεν είχε πρόσφατη επαφή με τον Αμερικανό πρόεδρο, αλλά βρισκόταν στην Τούλσα της Οκλαχόμα και ήταν στα παρασκήνια για την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά και στην εκδήλωση στο Φοίνιξ.

«Σαρώνει» τις ΗΠΑ ο ιός

Τουλάχιστον 57.683 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες τις προηγούμενες 24 ώρες, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα στις 20:30 χθες τοπική ώρα (3:30 σήμερα ώρα Ελλάδας), το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, σε ακόμη ένα θλιβερό ρεκόρ που σημειώνεται μετά την αρχή της πανδημίας.

Την παραμονή της εορτής της Ημέρας Ανεξαρτησίας, η χώρα κατέγραψε 728 νέους θανάτους εξαιτίας της ασθένειας Covid-19, σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατρικής σχολής της Βαλτιμόρης. Το σύνολο των θυμάτων του κορονοϊού στις ΗΠΑ ανέρχεται πλέον σε 129.405.

Οι ΗΠΑ, η μακράν πλέον πληγείσα χώρα στον πλανήτη από την πανδημία, έχει καταγράψει συνολικά επισήμως σχεδόν 2,8 εκατομμύρια κρούσματα. Στις νότιες και τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ υπάρχει ξέσπασμα του ιού, γεγονός που «θέτει όλη τη χώρα σε κίνδυνο», δήλωσε ο κορυφαίος Αμερικανός επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι, διευθυντής του αμερικανικού Ινστιτούτου Μολυσματικών Ασθενειών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments