Video

Just the Two of Us: Αυτά τα ζευγάρια αποχώρησαν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Just the Two of Us: Αυτά τα ζευγάρια αποχώρησαν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό
Just the Two of Us: Μετά τις απίθανες ατάκες και τις εξαιρετικές κριτικές της περασμένης εβδομάδας, ήρθε η μεγάλη βραδιά του ημιτελικού.

Στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό του λαμπερού σόου μπήκαν τα ζευγάρια που έμειναν αφού το βράδυ του Σαββάτου (5 Ιουλίου) απολαύσαμε έναν πραγματικά πολύ ανατρεπτικό ημιτελικό.

Ένας ημιτελικός γεμάτος εκπλήξεις

Μετά τις απίθανες ατάκες και τις εξαιρετικές κριτικές της περασμένης εβδομάδας, ήρθε η μεγάλη βραδιά του ημιτελικού. Ανατροπές, διπλά τραγούδια, εκρηκτικές εμφανίσεις και πολλές εκπλήξεις ήρθαν το βράδυ του Σαββάτου στο «Just The 2 Of Us» με τα 5 ζευγάρια των φιναλίστ να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το «Just The Two of Us» σιγά σιγά φτάνει στο τέλος του και παρακολουθήσαμε πραγματικά υπέροχες εμφανίσεις on stage αλλά και πολλές εκπλήξεις. Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής, Τάσος Ξιαρχό και Κόνι Μεταξά, Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης, Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου ερμήνευσαν από δύο τραγούδια.

Το κοινό ψήφισε ζωντανά

Στόχος τους να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής. Πάντως, το συνάμα εντυπωσιακό και δύσκολο κομμάτι της βραδιάς ήταν ότι τα πέντε ζευγάρια των φιναλίστ για πρώτη φορά διαγωνίστηκαν live, γεγονός που απέδωσε ένα μεγαλύτερο άγχος, όπως και να το κάνει κανείς.

Το κοινό ψήφισε ζωντανά το αγαπημένο του ζευγάρι από τις 22:00 που ξεκίνησε ο ημιτελικός μέχρι και το τέλος της βραδιάς ενώ τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού από το προηγούμενο Σάββατο, που ολοκληρώθηκε την Τρίτη, προσμετρήθηκαν στη live ψηφοφορία.

Ο οικοδεσπότης, Νίκος Κοκλώνης, υποδέχτηκε στις 22:00 ακριβώς, τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή οι οποίοι πήραν θέσεις για το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι, μια «ανάσα» πριν τον μεγάλο τελικό.

Ανατροπή λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Η αλήθεια είναι ότι η μεγάλη ανατροπή ήρθε όταν ο Νίκος Κοκλώνης την ώρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της βαθμολογίας έστειλε τελικό ένα ζευγάρι που δεν περίμενε κανείς και έβγαλε εκτός ένα άλλο ζευγάρι που ήταν μόνιμα στην κορυφή της βαθμολογίας σε όλα τα σόου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσουν η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Άρης Μακρής, καθώς και ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, ενώ συνεχίζουν ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά, ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα και η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments