Αθλητισμός

Κορωνοϊός Ξάνθη: Ξανά αρνητικά τα τεστ της ομάδας

Κορωνοϊός Ξάνθη: Ξανά αρνητικά τα τεστ της ομάδας
Κορωνοϊός Ξάνθη: Αρνητικά βγήκαν εκ νέου τα αποτελέσματα της ομάδας της Ξάνθης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αρνητικά βγήκαν όλα τα τεστ των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης για δεύτερη φορά. Έτσι ο σημερινός αγώνας στις 19:30 με αντίπαλο τη Λαμία θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Η ομάδα είχε μπει σε καραντίνα μετά από ένα θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε ποδοσφαιριστή της, ο οποίος όμως έμεινε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση. Φυσικά, το παιχνίδι με τη Λαμία που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 4 Ιουλίου αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους και για να ακολουθηθούν τα σχετικά πρωτόκολλα της Super League.

Ολόκληρη η αποστολή της ακριτικής ομάδας παρέμεινε σε καραντίνα σε ξενοδοχείο ενώ πέρασε δύο φορές από τεστ, με αμφότερες να έχουν αρνητικό αποτέλεσμα για όλους και να δίνουν το “ok” για σήμερα. Την Παρασκευή 3 Ιουλίου η Λίγκα ανακοίνωσε ότι τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν στην Ξάνθη ήταν όλα αρνητικά και την Κυριακή έγιναν εκ νέου τεστ.

«Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή σε όλους, ήταν αρνητικά» αναφέρει η νέα ανακοίνωση.

Το παιχνίδι λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί σήμερα. Έτσι, το πρόγραμμα των play out για την 5η αγωνιστική έχει ως εξής:

  • 19:30 ΑΕΛ – Πανιώνιος
  • 19:30 Λαμία – Ξάνθη
  • 20:00 Ατρόμητος – Παναιτωλικός

Η Λαμία αναμένεται να αγωνιστεί με αρκετές αλλαγές αφού ο νέος τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Πετράκης, θα δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά ενόψει της επόμενης σεζόν. Η Ξάνθη από την πλευρά της έχει μοναδικό πρόβλημα τον Εντουάρντο. Στα άλλα παιχνίδια…

Στην Λάρισα, η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Πανιώνιο με τους «κυανέρυθρους» να καίγονται  για τη νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στην μάχη της παραμονής. Ο Πανιώνιος δείχνει αποφασισμένος να το παλέψει μέχρι το τέλος και την προηγούμενη αγωνιστική πήρε σπουδαία νίκη επί της Ξάνθης. Εκτός είναι ο Αραμπούλι, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Εμμανουηλίδης ο οποίος επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΛ από την πλευρά της ψάχνει για κίνητρο στα play out αφού δεν στοχεύει σε κάτι με τον Μιχάλη Γρηγορίου να μην υπολογίζει τους Ασούμπρε, Ναγκί και Μόρα.

Τέλος, στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έχει στόχο την πρώτη θέση στα play out και προέρχεται από τη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Χαρίση και Μέγιερι. Από την πλευρά του ο Παναιτωλικός καίγεται για βαθμούς αφού αυτή την στιγμή βρίσκεται στην θέση των μπαράζ. Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει τον τραυματία Ντάουντα που χάνει το υπόλοιπο, ενώ επιστρέφει ο Αριγίμπι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments