Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ” δήλωσε ο Χατζηθεοδωρίδης

Παναθηναϊκός: “Μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ” δήλωσε ο Χατζηθεοδωρίδης
Παναθηναϊκός: O Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης τόνισε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πετύχει ένα τέρμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παρά την κατάσταση του Παναθηναϊκού ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό παραμένει ένα μεγάλο ντέρμπι. Οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες για τα play off. Το ματς ήταν αδιάφορο καθώς οι “πράσινοι” δεν έχουν κάποιον ξεκάθαρο στόχο, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ήδη κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Αυτό δεν εμπόδισε τους 22 ποδοσφαιριστές να παλέψουν για τους τρεις βαθμούς στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Οι δυο ομάδες είχαν κάποιες καλές στιγμές για να φτάσουν στο γκολ, αλλά τελικά έμειναν στο μηδέν. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης τόνισε ότι η ομάδα του είχε κάποιες ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα. Παράλληλα μίλησε για το μέλλον του τονίζοντας ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο και θα δείξει ο καιρός.

Αναλυτικά, ο αριστερός μπακ-χαφ του Παναθηναϊκού μίλησε στη Nova για:

Την παρουσία του στο ντέρμπι: «Έχω κάνει αρκετές συμμετοχές, όχι τόσες ενενηντάλεπτες και πλέον είμαι χαρούμενος που έφτασα να παίρνω τα παχνίδια και να τα τελειώνω. Βρίσκεις ρυθμό έτσι και σε κάθε παιχνίδι βελτιώνεις φυσική κατάσταση και δύναμη. Συνήθως μετά από μεγάλο διάστημα παθαίνω κράμπα στο πρώτο παιχνίδι αλλά μετά δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Το αν άξιζε τη νίκη ο Παναθηναϊκός: «Ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μακέντα, από αυτές που πρέπει να τις κάνεις γκολ. Εκείνοι είχανε το πέναλτι, χάσανε και οι δύο κάποιες ευκαιρίες. Θέλαμε τη νίκη ειδικά σε τέτοια ντέρμπι. Όλη η ομάδα πάλεψε και έκανε ένα δυνατό παιχνίδι».

Τη συσπείρωση που βγάζει η ομάδα: «Είναι καλό αυτό και είμαι χαρούμενος που βλέπω τη συσπείρωση στην ομάδα μου. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τη να σςεζόν. Είχαμε τρεις μεγάλες απώλειες, στεναχωρήθηκαμε πολύ, αλλά τώρα ξέρουμε όλοι ποιοι είμαστε και πρέπει να δωσουμε τον καλύτερο μας εαυτό». Το μέλλον του: «Θα δείξει, δεν ξέρω, υπάρχει θετική διάθεση, θα δειξει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments