Αθλητισμός

Παπέ Σισέ Ολυμπιακός: Με τόσα τον δίνουν οι “ερυθρόλευκοι”

Παπέ Σισέ Ολυμπιακός: Με τόσα τον δίνουν οι “ερυθρόλευκοι”
Παπέ Σισέ Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες δεν θα είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον Σενεγαλέζο στόπερ για ένα συγκεκριμένο ποσό.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει γίνει μια ομάδα που παρακολουθούν πολλοί σκάουτερ στο εξωτερικό. Οι περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ήρθαν στην Ελλάδα και στη συνέχεια έκαναν μεγάλη μεταγραφή είναι πολλές. Αυτή την εποχή ο Ολυμπιακός έχει αρκετούς παίκτες στη βιτρίνα. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ξεπούλημα καθώς η ιστορία έχει δείξει ότι η Ελληνική ομάδα πουλάει ακριβά και πάντα με τους δικούς της όρους. Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Παπέ Σισέ που εδώ και καιρό παρακολουθείται από πολλές ομάδες του εξωτερικού.

Ο νεαρός στόπερ έχει τρομερά σωματικά προσόντα και με λίγη ακόμα δουλειά μπορεί να φτάσει σε τοπ επίπεδο. Στο παρελθόν το όνομα του έχει παίξει έντονα στο ρεπορτάζ της Μίλαν, αλλά το ενδιαφέρον δεν μετουσιώθηκε σε πρόταση. Την ίδια στιγμή και η Λυών παρακολουθούσε στενά την περίπτωση του, ειδικότερα όταν στην ομάδα υπήρχε Φλοριάν Μορίς. Ο αρχισκάουτερ της ομάδας και προσωπικός φίλος του Πιέρ Ισά.

Στο παιχνίδι και η Ρεν

Ο Φλοριάν Μορίς αποχώρησε από την Λυών και πλέον είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφικές κινήσεις της Ρεν. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μόρις έχει έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα, πάντα συνοδευόμενος από τον Ισά. Φυσικά το γεγονός ότι άλλαξε ομάδα δεν επηρεάζει τον θαυμασμό του για τον Σισέ. Ο έμπειρος παράγοντας θα ήθελε να δει τον παίκτη του Ολυμπιακού με την φανέλα της Γαλλικής ομάδας καθώς πιστεύει ότι είναι “λαβράκι”.

Βέβαια η φετινή σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη για τον Σενεγαλέζο. Κάποιοι τραυματισμοί τον πήγαν πίσω με αποτέλεσμα να χάσει τη θέση του στο αρχικά σχήμα. Το δίδυμο Μπα – Σεμέδο έχει ανταποκριθεί άριστα με αποτέλεσμα ο Σισέ να αγωνιστεί μόλις σε 17 παιχνίδια μέχρι τώρα. Καταλαβαίνει κανείς ότι δεν έκανε μια χρονιά που θα τον βοηθήσει να κάνει το μεγάλο μπαμ στην καριέρα του. Ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει τα χρήματα που θέλει ο Ολυμπιακός.

Σε περίπτωση λοιπόν που η Ρέν ή κάποια άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα χτυπήσει την Πόρτα του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της δέκα εκατομμύρια Ευρώ. Σύμφωνα με το Sportime, το φετινό καλοκαίρι και με την σεζόν που έχει πίσω του ο Σισέ, δύσκολα κάποια ομάδα θα δώσει αυτά τα χρήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments